Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

0 ΑΟΧ: Κυριακή 14/1 φιλοξενεί Παναργειακό στις 15:00

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα δώσει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για το 2018. Η ομάδα της Χαλκίδας θα φιλοξενήσει τον Παναργειακό, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, όπου ξεκινάει ο Β΄ γύρος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Ο ΑΟ Χαλκίς μετά την τραγική διαιτησία στη Ραφήνα που οδήγησε σε ήττα, πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Από την άλλη ο Παναργειακός, μπορεί να είναι στην 3η θέση με 1 βαθμό πίσω απ' τον ΑΟΧ, αλλά έχει αποδυναμωθεί καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει απ' την ομάδα. Έτσι η νίκη είναι μονόδρομος και δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Άργος, ο ΑΟ Χαλκίς είχε κερδίσει με 1-2.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Κάτοικος, με βοηθούς τους Αντώνη Κασιμάτη και Βασίλη Βαξαβανέλη απ' το σύνδεσμο Αθήνας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Κούτουλας Παναγιώτης απ' το σύνδεσμο Βοιωτίας. Μετά το διαιτητικό φιάσκο της Ραφήνας (το οποίο δεν ήταν το μοναδικό που συνάντησε φέτος ο ΑΟΧ), η ΚΕΔ δεσμεύθηκε ότι θα υπάρχει αξιολογημένη διαιτησία για τον ΑΟ Χαλκίς, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η γενική είσοδος του αγώνα είναι στα 5 ευρώ, ενώ σε πολλά σχολεία έχουν μοιραστεί σε μαθητές, δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν τον κόσμο της Χαλκίδας στο πλευρό τους και έτσι οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς, σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, πρέπει να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ώστε να συνεχίζει να διεκδικεί την πρώτη θέση του 7ου ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: