Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

0 Α. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Κομβικό το ματς στη Ραφήνα

Η ομάδα της Χαλκίδας αντιμετωπίζει τη Κυριακή στις 15:00 τη Θύελλα Ραφήνας στο Δημοτικό στάδιο της Ραφήνας για την 11η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη επιστρέφει στην ενεργό δράση ύστερα από σχεδόν ένα μήνα και μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων (1-1) για τα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής που είχε διεξαχθεί στις 10/12, όπου κι έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2017, καθώς τη 10η αγωνιστική ο ΑΟΧ είχε ρεπό.
Ο Αντώνης Αυλωνίτης δήλωσε στο starsports ότι «Είναι ένα παιχνίδι κομβικό για μας, γιατί πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η νίκη ώστε να πλησιάσουμε στο -2 τον Αηττητο Σπατων , έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο».
Ο ΑΟΧ αντιμετωπίζει προβλήματα αγωνιστικά με τραυματισμούς και με κάρτες, με πιο τρανταχτές τις απουσίες των Μπλάνκο που έχει συμπληρώσει κάρτες και Χαρτσιά που έχει αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή «τα 2 χρόνια που είμαι στην ομάδα έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά τα προβλήματα και να τα ξεπερνάμε. Οι παίχτες μου είναι ισάξιοι και δεν αφήνουν να φανούν αυτά τα κενά».
Σήμερα κι αύριο (5 - 6 Ιανουαρίου) η ομάδα θα προπονηθεί, ενώ θα αναχωρήσει τη Κυριακή στις 12:00 το πρωί για τη Ραφήνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Φώτης Ντάουλας του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τους Δημήτρη Πρέντζα και Κωνσταντίνο Οικονόμου του ίδιου Συνδέσμου.

Πηγή: starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: