Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: 2-2 στην Κόρινθο με Άρη, με χαμένο πέναλτι και δοκάρι

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι Αβαντίδες Χαλκίδας, στην Κόρινθο, με αντίπαλο τον τοπικό Άρη. Οι Αβαντίδες θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης, καθώς είχαν χαμένο πέναλτι και δοκάρι στο 90', ενώ απαράδεχτη ήταν η συμπεριφορά ανεγκέφαλων και άνανδρων Κορίνθιων φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Την Κυριακή 11/02/2018 και ώρα 15:00΄ στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου οι '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ '' αντιμετώπισαν την Ομάδα του '' ΑΡΗ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ '' στα πλαίσια διεξαγωγής της 9ης Αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών Ελλάδας.
Η Ομάδα μας η οποία ταξίδεψε την Κυριακή στην Κόρινθο, με βασικές απουσίες παικτριών λόγου τραυματισμών, αντιμετώπισε την ομώνυμη ομάδα της Κορίνθου και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας παιρνώντας μέσα από μία δύσκολη έδρα.
Τα κορίτσια της Χαλκίδας αν και έπαιξαν μέσα σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο (λόγο των βροχοπτώσεων της προηγούμενης ημέρας στην Κόρινθο) , κατάφεραν να παίξουν γι' αρκετό διάστημα καλό ποδόσφαιρο και να παρουσιάσουν όμορφο θέαμα στους 100 και πλέον φιλάθλους που παρευρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Κορίνθου. Από την έναρξη του αγώνα η Ομάδα μας, έδειξε ότι ήθελε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού τις ανήκαν ουσιαστικά και οι πρώτες καλές φάσεις του αγώνα.
Στο 28΄ κιόλας ύστερα από μία φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Κορίνθου, κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Άρη . Το πέναλτι το εκτέλεσε η Κόντου η οποία γλίστρησε με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα επάνω στην Κοτσώνη, η οποία κατάφερε να αποκρούσει & να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή της . Στην συνέχεια ο Άρης κατάφερε να παρασύρει την Ομάδα μας σε έναν ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού με αποτέλεσμα στο 36΄ η Γαλάνη να δεχτεί μία βαθιά μπαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής αιφνιδιάζοντας τις αμυντικές μας & με ένα συρτό πλασέ να στείλει την μπάλα στην αριστερή κάθετη δοκό καταλήγοντας στα δίχτυα, χωρίς η Μαρασίδη να μπορέσει να αντιδράσει. Με αυτό το σκορ οι δύο Ομάδες πήγαν στο Α΄ημίχρονο στα αποδυτήρια.
Στο Β΄ ημίχρονο η Ομάδα μας μπήκε σαφώς καλλίτερη και ποιο μαχητική μέσα στο αγωνιστικό χώρο βγάζοντας περισσότερη ενέργεια . Όμως στο 43΄ ύστερα από μία κακή συνεννόηση των αμυντικών μας, την οποία κατάφερε να εκμεταλλευτεί η Βαρσαμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το σκορ 2 - 0 υπέρ των γηπεδούχων. Από το σημείο αυτό & μετά οι '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' βάζοντας πείσμα στις προσπάθειες τους και δείχνοντας χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, έκλεισαν τον Άρη στα καρέ του, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, χάνοντας την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 49΄ ύστερα από μία όμορφη ασίστ της Κόντου λίγο ποιο πάνω από την περιοχή του κέντρου, βρήκε την Myrtollari στην πλάτη των αμυντικών του Άρη η οποία με ένα όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Η Πολιορκία μέσα στα καρέ του Άρη συνεχίστηκε & στο 72΄ ύστερα από ένα κερδισμένο κόρνερ που εκτέλεσε η Μανίτα βρήκε την Κόντου, η οποία βάζοντας πολύ έξυπνα το κεφάλι της, πήρε την κεφαλιά μέσα απ' όλες τις αμυντικές του Άρη. Η μπάλα πήρε φάλτσα & χτυπώντας στα σώματα των αμυντικών κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-2. Στην συνέχεια η Ομάδα μας είχε & άλλες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ύστερα από ένα σουτ της Μεϊντάνη στο 90΄, η μπάλα βρήκε την αριστερή κάθετη δοκό της Κοτσώνη καταλήγοντας άουτ . Η τελευταία φάση του αγώνα όμως ανήκει στην ομάδα του Άρη την οποία οι παίκτριες του δεν μπόρεσαν να την αξιοποιήσουν.
Τον αγώνα παρακολούθησαν από τις εξέδρες του Σταδίου οι τραυματισμένες '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '': Νίκα, Ασημώνη και Τσώκου.
Συγχαρητήρια σε όλες τις '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' για το ήθος τους & την συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Συγχαρητήρια επίσης & στις διακριθέντες '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' του παιχνιδιού : Δάρλα, Μεϊντάνη και Κουκουβίνου, χωρίς να εξαιρούνται βέβαια και όλες οι υπόλοιπες και ποιο έμπειρες παίκτριες της Ομάδας μας .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ: Μαρασίδη, Τουλούμη, Latifi, Σιδερία, Κουκουβίνου, Κόντου, Myrtollari, Μανίτα, Δάρλα, Ζώγα, Μεϊντάνη, Δήμου, Σαμαρά, Γιάνναλου, Κουτρούτσου .
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσιρογιάννη & των Βοηθών του.
ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ: Η πολύ καλή φιλοξενία του Προέδρου & των Παραγόντων του Άρη , τους οποίους και ευχαριστούμε .
ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Η απαράδεκτη συμπεριφορά μερικών ανεγκέφαλων φιλάθλων, που παρευρέθηκαν στις εξέδρες του Σταδίου.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ 1-1 ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
Κορλου - Πετρουλια
11/02/18 15:00 ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΝΙΣΤΡΑ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΟ 1-1 ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
Πριφτη - Παβαλ
11/02/18 15:00 ΔΗΜ.ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ 1-2 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
Φαιου - Μπουτλα, Τοπαλιδη
11/02/18 17:45 ΔΗΜ.ΠΥΡΓΟΥ

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2-2 ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Βαρσαμη, Γαλανη - Μυρτολλαρι, αυτογκολ
11/02/18 15:00 ΔΗΜ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9 αγ.)
1. Αγία Παρασκευή 25
2. Πανηλειακός Πύργου 21
3. Ολυμπιάδα Υμηττού 17
4. Πήγασος Θριασίου 15
5. Άρης Κορίνθου 7
6. Αβαντίδες Χαλκίδας 6
7. Καρυάτιδες Σπάρτης 6
8. Ίκαρος Πετρωτού 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: