Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ SMART

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ SMART
Ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός για την ενίσχυση του Συλλόγου μας με έπαθλο ένα Αυτοκίνητο Smart θα γίνει σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία ΔΙΑΘΕΣΗ (diathesis.gr), η οποία εξειδικεύεται από το 2007 στις προωθητικές ενέργειες μέσω παιγνίων και κληρώσεων.

ΠΕΡΙ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ
Ως εκ τούτου, η προαναγγελθείσα κλήρωση στον αγώνα της ομάδας μας με τον Πανθηραϊκό στις 25 Φεβρουαρίου 2018 δε θα πραγματοποιηθεί. Η απλή αυτή κλήρωση μιας Λαχειφόρου μετατρέπεται σε διαγωνισμό διαρκείας του 2018 με τίτλο «Κέρδισε αυτοκίνητο SMART και δώρα αξίας 30.000 € !», υπό την αιγίδα της ΔΙΑΘΕΣΗΣ και με συμμετοχή – ενίσχυση κι άλλων φορέων. Τα υπόλοιπα δώρα του διαγωνισμού, οι δημόσιες αδιάβλητες κληρώσεις & οι λοιπές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς τόσο από εμάς όσο & από τη συνεργαζόμενη εταιρεία.

ΠΕΡΙ ΛΑΧΝΩΝ
Οι ίδιοι έντυποι λαχνοί, που κάποιοι ήδη έχετε λάβει & σας ευχαριστούμε, φυσικά ισχύουν & συνεχίζουν να διατίθενται από τα στελέχη του Συλλόγου μας. Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθεύεστε λαχνούς & σε online περιβάλλον, ενώ θα υπάρξουν κίνητρα για αγορά πακέτων λαχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: