Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

0 ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΟΧ

Γκρίνια επικρατούσε στις εξέδρες του σταδίου χθες, στον αγώνα του ΑΟ Χαλκίς με την Ένωση Άσπρων Σπιτιών. Η ομάδα της Χαλκίδας δεν πρόσφερε καλό ποδόσφαιρο παρόλο την νίκη και τους 3 βαθμούς που πήρε. Από τα πρώτα λεπτά, μεμονωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας, αποδοκίμαζαν κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΑΟ Χαλκίς, επειδή μέχρι σήμερα δεν έχουν παίξει καλά και δεν έχουν δείξει την αξία τους και τον λόγο που παίρνουν τόσα λεφτά. 
Δυστυχώς είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι, είναι και αυτοί φίλαθλοι της ομάδας και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι. Είναι πάρα πολύ απογοητευμένη και το δείχνουν με αυτό τον τρόπο. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνεται με λάθος τρόπο και σε λάθος χρονική στιγμή. Όταν από το 1ο η από το 5ο λεπτό του αγώνα γίνεται αυτό, τότε σίγουρα δεν θα μπορείς να δικαιολογήσεις την απογοήτευση σου. Σαφώς και βρίσκονται όμως ανάμεσα σε αυτούς, φίλαθλοι οι οποία αποσκοπούν στο κακό της ομάδας. Αυτοί όμως βρίσκονται τριγύρω στα διάφορα blogs, sites ακόμα και σε καφενεία και γράφουν ανώνυμα και άνανδρα παίζοντας το ξερόλες και χωρίς να ξέρουν την ομάδα εκτοξεύουν τα δικές τους αμπελοφιλοσοφίες που μόνο γέλια μας προκαλούν. Μεγάλη εντύπωση όμως προκαλούν ποδοσφαιριστές άλλων Ευβοϊκών ομάδων, οι οποίοι διαρρέουν τις υποτιμητικές γι αυτούς θεωρίες, περί διάλυσης του ΑΟΧ. 

Πίσω όμως στα δικά μας, το ερώτημα είναι ένα. Ενθάρρυνση η αποδοκιμασία; Υπομονή ή διαμαρτυρία;  Οι απόψεις διίστανται είτε είναι σωστές είτε λανθασμένες. Πάνω από όλα όμως ο τρόπος. Η μεγάλη συμβουλή είναι η υπομονή μέχρι τον επόμενο προπονητή. Αυτή την φορά ευελπιστούμε σε μία σωστή επιλογή, ώστε να πάρει μπρος η ομάδα και να προσφέρει σε πρώτη φάση καλό ποδόσφαιρο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: