Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

0 Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Η επιστροφή του μεγάλου προπονητή που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος στην Χαλκίδα. Ο Νίκος Παντέλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Τάσου Τασιόπουλου στην θέση του προπονητή του ΑΟ Χαλκίς. Διοίκηση και Προπονητής τα βρήκανε, μετά την παραίτηση του από την ομάδα του Βύζα Μεγάρων, λόγο προβλημάτων της ομάδας. Οι συζητήσεις πήραν ένα Σαββατοκύριακο και μάλιστα ο πρόεδρος Βασίλης Ταρνανάς, είχε συναντηθεί με τον Παντέλη την Παρασκευή, σε γνωστό μαγαζί της Δροσιάς. Σημαδιακή για τον Παντέλη η μέρα που επέστρεψε μετά από 7,5 χρόνια στον ΑΟΧ, όπου ανακοινώθηκε η πρόσληψη του, σήμερα ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Ο Νίκος Παντέλης, σήμερα στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, θα έχει την πρώτη του συνάντηση και προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς. 

Να του ευχηθούμε καλή αρχή στην θέση του προπονητή και χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Πανιώνιο (1977-81), Αιγάλεω (1981-85), Αθηναϊκό (1985-86) και Εθνικό Αστέρα. Είχε 74 συμμετοχές στην Α' Εθνική και 5 γκολ.
Μετά το τέλος της καριέρας του εργάστηκε ως προπονητής. Ξεκίνησε από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας και συνέχισε στις ομάδες, Α.Ο. Κέρκυρα, ΑΠΟ Κερατσίνι, Αθηναϊκός Α.Σ., Α.Ο. Χαλκίς, Α.Ο. Καστοριάς, Α.Σ. Λαμίας.
Την περίοδο 2006-07 ανέβασε τον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Στα μισά της περιόδου 2007-08 έφυγε από την ομάδα του Μπραχαμίου και πήγε στην Γ.Σ. Καλλιθέα. Τη σεζόν 2008-09 εργάστηκε στην Κέρκυρα, το 2009-10 στην ΓΣ Ηλιούπολη και το 2010-11 στον Εθνικό Αστέρα. Φέτος αν και ξεκίνησε στην ομάδα του Βύζα Μεγάρων, αποχώρησε λόγο προβλημάτων της ομάδας. 

ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Ο Νίκος Παντέλης είναι αγαπητός στους φιλάθλους της Χαλκίδας, όπως και ο ίδιος αγαπάει πολύ τον ΑΟ Χαλκίς. Το 2010 στην φιέστα του ΑΟ Χαλκίς για την άνοδο στην Δ' Εθνική, η ομάδα της Χαλκίδας είχε δώσει φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα και ο Ταρνανάς είχε τιμήσει τότε τον Νίκο Παντέλη (φώτο πάνω) που ήταν προπονητής της Αθηναϊκής ομάδας. 2 μήνες περίπου αργότερα, σε ένα άλλο φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΑΟΧ και Εθνικού Αστέρα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας είχε τιμήσει τον Νίκο Παντέλη, για την προσφορά του στον ΑΟ Χαλκίς (φώτο δεξιά).  

Δεν υπάρχουν σχόλια: