Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

0 ΝΟΧ: Κυριακή 26/6, φιλοξενεί τον Απόλλωνα, με στόχο την απευθείας πρόκριση στους τελική φάση για Α1

Την Κυριακή 26/6, ο ΝΟ Χαλκίδας θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Νέας Σμύρνης, στις 17:00, στο κολυμβητήριο Χαλκίδας. Με νίκη η ομάδα πόλο της Χαλκίδας, θα περάσει απευθείας στην τελική φάση για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. 
Στον πρώτο αγώνα, ο ΝΟΧ είχε χάσει 11-8, μέσα στον Άλιμο. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και οι 2 ομάδες θέλουν τη νίκη, με τον Απόλλωνα να συμβιβάζετε και με την ισοπαλία, ενώ ο ΝΟΧ θέλει να κερδίσει με διαφορά 4 τερμάτων και να μην περιμένει το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής, μεταξύ του Απόλλωνα και της Λάρισας.
Η διοίκηση του ΝΟ Χαλκίδας, σε ανακοίνωση της, ανέφερε τα εξής: Στο πιο ανταγωνιστικό και πολύ εντυπωσιακό πρωτάθλημα (Α2) όπως εξελίσσεται, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, θέλουν να ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες μας και τους αγνούς φιλάθλους της υδατοσφαίρισης, να τους συμπαρασταθούν στον τελευταίο αγώνα στην έδρα του.
Η παρουσία των φιλάθλων είναι εκείνη που μπορεί να δώσει την ψυχολογική ώθηση, που χρειάζονται οι υδατοσφαιριστές μας, προκειμένου να επιτύχουν και πάλι την πολυπόθητη πρόκριση στη φετινή τελική φάση της Α2. Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας την ερχόμενη Κυριακή για να πανηγυρίσουμε μαζί μέσα στα πλαίσια της ευγενούς αθλητικής άμιλλας!
Όσο για τα επεισόδια που έγιναν στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας μεταξύ των φιλάθλων της Χαλκίδας και του Περιστερίου, ανέφερε τα εξής: Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας στον αθλητισμό και τις απαράδεκτες προκλήσεις, ύβρεις, ψεύδη και υπόνοιες μεροληψίας, από κάποια ταγμένη οπαδική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο που υπέπεσε στην αντίληψή μας, με μόνο σκοπό κάποιων ανεγκέφαλων να «δυναμιτίσουν» το πρωτάθλημα της Α2 και να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις για την πραγματική εικόνα του αγώνα.
Την Κυριακή όλοι να δώσουμε βροντερό παρόν, ώστε ο ΝΟ Χαλκίδας να κάνει το πρώτο βήμα και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 και να γίνει η 3η ομάδα της Χαλκίδας και η 4η στην Εύβοια μετά των Αβαντίδων, του Ηρακλή Χαλκίδας και του Γυμναστικού Κύμης, που θα ανέβει στην πρώτη Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: