Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

0 ΑΟΧ: Κόντρα στις δηλώσεις Δημόπουλου, κυνηγάει τη συγχώνευση

Πέμπτη 23 Ιουνίου, Στούπας και Δημόπουλος, συναντιούνται στη Χαλκίδα για να συζητήσουν το θέμα συγχώνευσης - απορρόφησης του Πανελευσινιακού απ' τον ΑΟ Χαλκίς. Μία μέρα μετά, ο Δημόπουλος ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του στη συνέλευση του Πανελευσινιακού, ότι δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης μεταξύ των 2 ομαδων. Το ερώτημα είναι αν είναι αλήθεια ή παρακινδυνευμένη κίνηση τακτικής. Το θέμα αυτό το κυνηγάει ακόμα ο Στούπας, παρά τις δηλώσεις του Δημόπουλου και παρά το γεγονός ότι δεν έχει προς το παρόν οικονομική ενίσχυση, από κανέναν Χαλκιδέο η Ευβοιώτη επιχειρηματία.

Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΗΓΕ ΕΠΟ (Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη)
Ο Δημόπουλος που από χθες -σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα- βρίσκεται στην Πάρο(!) για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ ο Στούπας, προχθές, βρέθηκε στην Αθήνα και στην ΕΠΟ, (ένα τσιγάρο δρόμος) ώστε να λάβει ...διευκρινήσεις, για το κατά πόσο είναι εφικτό να προχωρήσει η συγχώνευση κι αν «συγκρούεται» ή όχι με τον ΚΑΠ (μεσ' στη βδομάδα αναμένεται η ...ετυμηγορία).
Το αν ο ΑΟΧ επιθυμεί την εξαγορά του ΑΜΦ της Ελευσίνας ή την απορρόφηση της ομάδας της Δυτικής Αττικής δεν είναι ακόμη ...ξεκάθαρο (δεν είναι το ίδιο πράγμα), καθώς ο Στούπας -κατά την προσφιλή του συνήθεια- κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και φυσικά θα συνεχίσει να το κάνει, αν δεν υπάρξουν τελικές αποφάσεις.
Όπως και να 'χει όμως, το «σαφάρι» για την εξεύρεση πόρων εντείνεται ολοένα και περισσότερο, χωρίς πάντως ν' αποκλείεται, ο Στούπας να τα «βροντήξει», σε περίπτωση που η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο και ο σύλλογος βρεθεί σε οικονομικό ...αδιέξοδο.
Άλλωστε η τοποθέτησή του «αν ο ΑΟΧ δεν είναι πρωταγωνιστής δεν έχω λόγο να συνεχίσω» προυποθέτει ...γερό κομπόδεμα που για την ώρα δεν έχει εξασφαλιστεί και γι' αυτόν τον λόγο η συνδρομή όλων των δυνάμεων της πόλης κρίνεται απαραίτητη.
Όμως, ακόμα κι αν χαλάσει η προοπτική της συγχώνευσης με την Ελευσίνα, ο ΑΟΧ είναι υποχρεωμένος να πάει στη Γ' Εθνική με το μαχαίρι στα δόντια και με όποιο τίμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: