Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

0 ΝΟΧ 8-8 ΑΠΟΛΛΩΝ: Πέρασε στο μπαράζ 3ων για play off ανόδου Α1

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, ο ΝΟ Χαλκίδας έμεινε ισόπαλος (8-8), με τον Απόλλων Νέας Σμύρνης, στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας και δεν κατάφερε να περάσει απευθείας στην τελική φάση για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Η ομάδα της Χαλκίδας, ήθελε να κερδίσει με μίνιμουμ διαφορά 4ων τερμάτων, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έτσι ο "Ιππόκαμπος" θα δώσει έξτρα μπαράζ (των 3ων στους ομίλους), ώστε να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα τελικά μπαράζ που θα κρίνουν την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Λίγα λεπτά πριν την έναρξη, ο Νίκος Μερκουριάδης, κι ενώ βρισκόταν στην πισίνα, έτοιμος να ριχτεί στη μάχη, ενημερώθηκε από τον αλητάρχη, ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο επεισοδιακό παιχνίδι με το Περιστέρι.Οι άνθρωποι του ΝΟΧ υποστήριξαν ότι είχε δεχτεί αποβολή με αντικατάσταση κι όχι κόκκινη κάρτα, αλλά ο αλητάρχης επέμενε ότι η ενημέρωση που έλαβε από την ΚΟΕ είναι ότι ο παίκτης του ΝΟΧ, απ' τη στιγμή που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι, ο Νίκος Μερκουριάδης οδηγήθηκε στα αποδυτήρια και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα, όντας μία απουσία πολύ σημαντική για την ομάδα της Χαλκίδας. 
Ο ΝΟΧ δεν μπήκε δυνατά στη πισίνα και στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 2-5 (1-3 στο πρώτο 8λεπτο και 1-2 στο 2ο). Στο 3ο 8λεπτο ο κόσμος της Χαλκίδας ξεσηκώθηκε, η απόδοση του ΝΟΧ ανέβηκε κατακόρυφα και με ένα 3-1, μείωσε σε 5-6. Στο 4 8λεπτο συνέχισε να παίζει καλά και προηγήθηκε με 8-7, 2 λεπτά πριν τη λήξη. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 8-8 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, κατακτώντας αυτός τη 2η θέση.
Ο Αβραάμ Αληχανίδης, με 22 τέρματα, είναι ο πρώτος σκόρερ στην Α' φάση των ομίλων, μία αγωνιστική πριν το τέλος. 
Ο ΝΟΧ, τερματίζοντας στην 3η θέση, θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα play off ανόδου αν κατακτήσει μια από τις δυο θέσεις σε αγώνες κατάταξης που θα δώσουν τρεις ομάδες (οι 3οι των 3ων ομίλων). Οι αντίπαλοι και ο τόποσ διεξαγωγής των μπαράζ θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, μετά τη λήξη των αγωνιστικών, καθώς απομένει 1 αγωνιστική για την ολοκλήρωση της Α' φάσης, όπου ο ΝΟΧ έχει ρεπό.





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΟΧ - ΑΠΟΛΛΩΝΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια: