Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

0 AOX: Δεν μπορεί να προχωρήσει η συγχώνευση με Πανελευσινιακό

Ο Γιώργος Στούπας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και ενημερώθηκε απ' την ομοσπονδία ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η συγχώνευση μεταξύ του ΑΟ Χαλκίς και του Πανελευσινιακού, καθώς δεν προβλέπεται για ομάδες που ανήκουν σε διαφορετικές περιφέρειες.
Η οριστική απάντηση πάντως θα δοθεί τις επόμενες ημέρες. Αν δεν βρεθεί «παραθυράκι», ώστε να γίνει η συγχώνευση, η ομάδα της Χαλκίδας θα πρέπει να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι που θέλουν τον ΑΟΧ να ανέβει δίκαια και με το σπαθί του στη Football League. 
Πάντως η διοίκηση, η οποία έχει τη στήριξη του κόσμου, δεν θα πρέπει να απογοητευτεί αν ο ΑΟΧ δεν παίξει στη Football League! Άλλωστε και ο Στούπας γνωρίζει καλά πως να φτάσει ψηλά μία ομάδα, αφού έχει καταφέρει με τον Ηρακλή Ψαχνών απ' τη Δ' Εθνική, να διεκδικεί στα μπαράζ την άνοδο στη Superleague. 
Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα. Πάντως οι φίλαθλοι του ΑΟΧ, σε αυτά τα 50 χρόνια ιστορίας της ομάδας για ένα είναι περήφανοι. Ότι ποτέ δεν έχουν κάνει συγχώνευση, ποτέ δεν έχουν αλλάξει ΑΦΜ και ποτέ δεν έχουν αλλάξει όνομα. Ο ΑΟ Χαλκίς του χρόνου γίνεται 50 ετών και όσα έχει καταφέρει, είτε επιτυχίες στην Α' Εθνική, είτε αποτυχίες στο Β' τοπικό Ευβοίας, τα έχει καταφέρει με το σπαθί του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: