Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

0 ΔΣ ΑΟΧ: Το νέο 7μελές ΔΣ (10/3/17)

7μελές και όχι 8μελές, θα είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς. Από τη σύνθεση του απουσιάζει το όνομα του Στέφανου Σωτηρίου το οποίο παρουσιαζόταν φαβορί για τη θέση του αντιπροέδρου. Χθες το βράδυ, Παρασκευή 10 Μαρτίου του 2017, συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του ΑΟΧ, το οποίο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, θα ήθελε να δηλώσει τα εξής:
  1. Μετά την ομαλή μετάβαση της διοίκησης στο νέο σχήμα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το επιτυχημένο έργο της αμέσως προηγούμενης διοίκησης, διασφαλίζοντας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τη συνέχιση της αγωνιστικής προσπάθειας μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.
  2. Ξεκινάμε άμεσα τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
  3. Ευχαριστούμε τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιάννη Ελευθεριάδη που μέχρι πρόσφατα στήριξε κι αυτός οικονομικά την ομάδα και που συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες μας έμπρακτα μέσω των επιχειρήσεών του.
Από την επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ από το γραφείο τύπου του ΑΟ Χαλκίς απουσιάζει το όνομα του Στέφανου Σωτηρίου έστω και σαν απλό μέλος κάτι που δεν έχει γίνει από παράλειψη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα υπόλοιπα μέλη ζήτησαν να μην υπάρχει καν αναφορά στο όνομα του. Σίγουρα η εξέλιξη αυτή δείχνει πολλά όσον αφορά τη συνέχεια καθώς η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι πλέον επταμελής και όχι οκταμελής.

Η νέα σύνθεση είναι η εξής:
  • Πρόεδρος: Γεώργιος Τσαγκάρης
  • Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης
  • Γεν. Γραμματέας.: Βασίλειος Πίσχινας
  • Ταμίας: Αλέξανδρος Σιγανός
  • Ειδικός Γραμμ.: Νικόλαος Κακαβάς
  • Έφορος ποδ. Τμήματος: Βασίλειος Ναστογιάννης
  • Μέλος (με αρμοδιότητες Νομικού Συμβούλου): Αλέξιος Καραμάνος
Το ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: