Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

0 ΣΦΧ: Ανακοίνωση για τους αγώνες ΑΟΧ - Ερμιονίδα και Ηρακλής Χαλκίδας - Κύζικος

2 κρίσιμα παιχνίδια έχει η σημερινή μέρα για τις ομάδες της πόλης μας. Κυριακή 12 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει την Ερμιονίδα, με στόχο να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη τριάδα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και ο Ηρακλής Χαλκίδας θα φιλοξενήσει την Κύζικο Νέας Περάμου, με στόχο το βαθμολογικό πλεονέκτημα ώστε να διεκδικήσει στα Play Out την 9η θέση και να παραμείνει στη Volley League.
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», ανακοινώνει πως θα είναι παρόν και στους 2 αγώνες. 
  • Στις 14:30, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας, δίνουμε ραντεβού έξω απ' το δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, για να εισέλθουμε μαζικά και να στηρίξουμε τον ΑΟ Χαλκίς, που αντιμετωπίζει στις 15:00 την Ερμιονίδα. 
  • Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα οδεύσουμε μαζικά (με αυτοκίνητα), προς στο κλειστό Κανήθου, ώστε να στηρίξουμε τον Ηρακλή Χαλκίδας που θα αντιμετωπίσει στις 17:00, την Κύζικο, με στόχο την παραμονή του στη Volley League. 
Όλοι οι φίλαθλοι της Χαλκίδας καλούνται να στηρίξουμε μαζί τις προσπάθειες του ΑΟ Χαλκίς και του Ηρακλή Χαλκίδας. Είμαστε δίπλα στις ομάδες της πόλης μας και θα τις στηρίξουμε!
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΚΙΔΑ!

Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας 
«Τρελά Νερά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: