Κυριακή 8 Απριλίου 2018

0 ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΧ

Χριστός Ανέστη, αλλά δεν βλέπουμε να ανασταίνεται ο ΑΟ Χαλκίς. Η τωρινή διοίκηση της ομάδας. μετά τα δελτία τύπου που έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό της χαρακτηρίζοντας τους εαυτούς τους  ως μάγκες και πανηγύρισε τη 2η θέση, εκτίθηκε μετά την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Οι "μάγκες" της διοίκησης χρωστάνε χρήματα στους ποδοσφαιριστές και μετά τα ρεζιλίκια τους σίγουρα θα ψάξουν για κάποιες δικαιολογίες.

Εμείς πάντως θα βοηθήσουμε τη διοίκηση και τους προτείνουμε κάποιες νέες δικαιολογίες, ώστε να μην ξεφτιλιστούν άλλο.
  • Μπορούν να πουν ότι άφησαν επίτηδες τους παίχτες απλήρωτους ώστε να δούνε ποιοι είναι οι αγνοί φίλαθλοι και ποιοι κάνουν κακοπροαίρετη κριτική. Η ίδια συνταγή με το τελευταίο δελτίο τύπου.   
  • Μπορούν να στείλουν απειλές στα ΜΜΕ που δημοσίευσαν την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών, μέσω του κου Καραμάνου και να μην αναγνωρίσουν την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών. Δηλαδή να μην αναγνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές. Ότι δεν υπάρχουν και δεν είναι νόμιμα στην ομάδα. Ότι έκαναν δηλαδή με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας. 
  • Μπορούν να πουν ότι τα λεφτά τα έχουν στείλει στους ποδοσφαιριστές αλλά άργησε να τα μεταβιβάσει η τράπεζα. Ότι δηλαδή έγινε και με την εγγυητική. 
  • Μπορούν να πουν ότι "κακοί" φίλαθλοι έβαλαν τους ποδοσφαιριστές να πουν ψέμματα ότι δεν πληρώθηκαν και ότι οι ποδοσφαιριστές τα κάνουν όλα επίτηδες. 
  • Μπορούν να πουν ότι τους κρέμασε η τράπεζα και δεν τους έδωσε όλο το δάνειο που ήθελαν. Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε αν η τράπεζα είναι η "Μπυρ(ε)ός".
Όποιος αγνός φίλαθλος ενδιαφέρετε να βοηθήσει αυτή τη μάγκικη διοίκηση του ΑΟΧ, μπορεί να μας στείλει τη δικιά του δικαιολογία και να τη δημοσιεύσουμε σε αυτό το άρθρο.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: