Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 99-61 ΙΚΑΡΟΣ Χ.: Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα

Ο Γιώργος Καλαφατάκης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου. «Σήμερα πιστεύω ότι πήραμε ένα καλό μάθημα. Είπα στους παίκτες μου ότι αυτή την ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτούν και να απολαύσουν το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε και δεν παλέψαμε. Πάλι είχαμε 12/24 βολές, δηλαδή πολλές άστοχες όπως και στο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ είχαμε και 1/18 τρίποντα. Το πρώτο έχει να κάνει με θέμα συγκέντρωσης, το δεύτερο με την ψυχολογία μας. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, είμαστε σε όλα καινούρια ομάδα και από αυτό το παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό». Ο κόουτς του Ικάρου ρωτήθηκε για την ανταπόκριση που υπάρχει στον κόσμο της Χαλκίδας κι απάντησε. «Έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό έδειξε από το πρώτο ματς και μας έκανε πολύ χαρούμενος. Η νέα διοίκηση μαζί με τον κύριο Αγγελόπουλο κάνουν μεγάλες προσπάθειες. Πιστεύω ότι πήραν χαρά με τη νίκη επί του Απόλλωνα και είναι σημαντικό να υπάρχουν ομάδες στην περιφέρεια, ώστε να επιβιώσει ο αθλητισμός μας».
Μαζί του συμφώνησε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Κι εγώ είμαι θιασώτης του επαρχιακού μπάσκετ, ελπίζω ο Ίκαρος να τα πάει καλά στην Χαλκίδα. Είναι πολύ σημαντικό που γέμισε το γήπεδο από το πρώτο ματς», είπε σχετικά και συνέχισε για το ματς. «Το βασικότερο χαρακτηριστικό είναι ότι έγινε χωρίς κόσμο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε καμία μέρα. Είχαμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε τον χρόνο και να νικήσουμε φυσικά τον αντίπαλο μας που προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι ότι χτύπησε ο Παπαπέτρου και δεν είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν υπάρχουν πολλά σχόλια για το παιχνίδι».
Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν χαρούμενος μετά την εμφάνιση του απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης κι ευχαρίστησε τον Γιώργο Καλαφατάκη. «Σίγουρα ήταν μεγάλη εμπειρία να αγωνιστώ μέσα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου έδωσε. Από κει και πέρα, δεν ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε και όπως μας είχε πει ο κόουτς πριν το ματς. Πλέον πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τον αγώνα που ακολουθεί με την Ελευσίνα».
Από την πλευρά του ο Σέντρικ Σίμονς είπε πως… «Ο κόουτς μας είπε πριν τον αγώνα ότι πρέπει να έχουμε προσωπικό κίνητρο. Λειτούργησαν τα λόγια του και πήραμε μια άνετη νίκη. Ήταν καλό ματς για μας, ώστε να δουλέψουμε στην άμυνα μας. Έτσι κι αλλιώς έχουμε καλούς επιθετικούς παίκτες. Παίξαμε καλή «χετζ άουτ» άμυνα στις θέσεις «4» και «5» είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και πλέον πρέπει να προχωρήσουμε για τον επόμενο αντίπαλο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: