Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

0 ΕΑΠ 3-2 ΑΟΧ: Όργια διαιτητών, τον υποχρέωσαν σε ήττα

4η ήττα σε 5 παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά δεν ξέρεις αν πρέπει να απογοητεύεσαι η να θυμώνεις. Η Ένωση Απόστολου Παύλου, σε συνεργασία με τους διαιτητές Οικονόμου, Κελάζογλου και Διαμάντης, απ' τον σύνδεσμο Χαλκιδικής, κατάφεραν και κέρδισαν χθες τον ΑΟ Χαλκίς, με σκορ 3-2, στο Μακροχώρι Ημαθίας. Ένας ΑΟΧ, που μπήκε στο γήπεδο για να πάρει τη νίκη, αντίκρισε 14 παίχτες (11 της ΕΑΠ και 3 οι διαιτητές) και τελικά ηττήθηκε, παραμένοντας ακόμα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ενώ το σκορ, μέχρι το 30' ήταν 0-0, ο διαιτητής Οικονόμου, έδειξε 2η κίτρινη κάρτα στο Γκαράνη, η οποία ήταν αυστηρή έως ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα για την επόμενη μία ώρα, ο ΑΟΧ να έχει αριθμητικό μειονέκτημα. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και στο 41', μια σέντρα διαβήτης του Βαλκάνου από τα δεξιά, βρίσκει τον Γκιόκα στη μικρή περιοχή, ο οποίος με το κεφάλι κάνει το 0-1 για τους κυανόμαυρους, σκορ και ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΕΑΠ δεν το έβαλε κάτω και πίεσε, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει στο 50', με τον Καφέ. Στο 62' ο τραγελαφικοί και απαράδεκτοι διαιτητές, ακυρώνουν καθαρό γκολ για τον ΑΟΧ. Στη συγκεκριμένη φάση, ο Βαλκάνος ήταν οφσάιντ, αλλά δεν επηρέαζε τη φάση. Η μπάλα πήγε στο Ναουμίδη, που σκόραρε από κανονική θέση. Όμως οι διαιτητές, απέδηξαν την ασχετοσύνη τους και έδωσαν οφσάιντ. Όχι μόνο δεν έγινε το 1-2 για τον ΑΟΧ, αλλά στην επόμενη φάση, ο Σαρηγιάννίδης, έκανε το 2-1 για την ομάδα του Μακροχωρίου. Στο 75' ο Ηλιάδης, έκανε το 3-1 για τον Απόστολο Παύλο, δίνοντας του ακόμα ένα βήμα για τη νίκη. Όμως οι παίχτες της Χαλκίδας δεν το έβαλαν κάτω και στο 87', μείωσαν σε 3-2 με γκολ του Κάφα. Και εκεί που πίεζε ο ΑΟΧ, στο 93' ο Μπαλαμπάνης, αντίκρισε κι αυτός τη 2η κίτρινη κάρτα και έτσι ο ΑΟΧ συνέχισε με 9, εναντίων 14 (11 οι παίχτες της ΕΑΠ και 3 οι διαιτητές). Οι παίχτες του ΑΟΧ δεν το έβαλαν για άλλη μια φορά κάτω και στο 94' έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Τσαλμάς, έπιασε μια καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της ΕΑΠ, Σταματέλος, έκανε μια εκπληκτική απόκρουσε και στέρησε στον ΑΟΧ τον βαθμό της ισοπαλίας.
Τραγελαφικοί, απαράδεκτοι, άσχετοι, ανίκανοι και ότι άλλο επίθετο μπορούμε να σκεφτούμε, ήταν το διαιτητικό όργιο... συγνώμη... τρίο, Οικονόμου, Κελάζογλου και Διαμάντη από τη Χαλκιδική. Δεν δίστασαν να αποβάλουν και απ' τον πάγκο του ΑΟΧ, τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Καρλατήρα για υποτιθέμενη διαμαρτυρία. Τέτοιοι διαιτητές, δεν πρέπει να σφυρίζουν ούτε σε Δ' Τοπικό. Εύκολα μπορούμε να πούμε ότι οι συγκεκριμένοι, στέρησαν τη νίκη απ' τον ΑΟΧ. Για μία ώρα άφησαν τον ΑΟΧ με 10, ακύρωσαν καθαρό γκολ του Ναουμίδη στο 1-1, που θα γινόταν 1-2 και θα σταματούσε την επόμενη επίθεση της ΕΑΠ που έκανε το 2-1, ενώ κάποια "ανάποδα", σφυρίγματα έπαιξαν και αυτά το ρόλο τους.
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟΧ, είναι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, όπου θα φιλοξενήσει τον Δωτιέα Αγιάς, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

ΕΑΠ (Λεωνίδας Μπίλλης): Σταματέλος, Συμεωνίδης, Τριανταφυλλίδης (46’ Ποζίδης), Τζεϊρανίδης, Σαρηγιαννίδης, Γεωργίου (84’ Βούλγαρης), Ελευθεριάδης (46’Βούλγαρης),Πιέτρα, Καφές, Τσακαλίδης Τ., Ηλιάδης Α. 
ΑΟΧ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πέτσης (63’ Ταυταρίδης), Μπαλαμπάνης, Καραμπάς, Γκαράνης, Ευσταθίου, Βαλκάνος, Ναουμίδης, Γκιόκας (63’ Κάφα), Κάρος (71' Τσαλμάς), Τσατσαρώνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: