Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

0 ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΚΙΜΟΥ


Που κολλάει ο πανηγυρισμός του Μάρκο Ταρντέλι, στον τελικό του Μουντιάλ 1982 μεταξύ της Ιταλίας και της Γερμανίας και ο πανηγυρισμός της Άγκελα Μέρκελ, στον αγώνα του Euro 2012, μεταξύ της Γερμανίας και της Ελλάδας; 
Και οι 2 είναι απαγορευμένοι δια ανηλίκους, βάση το παρεξηγήσιμο μυαλό των ανθρώπων του Άλκιμου Νέας Αρτάκης.
Οι άνθρωποι του Άλκιμου, εξέδωσαν δελτίο τύπου γιατί όπως ανέφεραν, στον αγώνα νέων μεταξύ ΑΟΧ και Άλκιμου, ο προπονητής του ΑΟΧ, Μιχάλης Μαύρος, έκανε άσεμνη χειρονομία, προς τους αντίπαλους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, που παραπέμπει σε ερωτική πράξη. 

Ο κος Μαύρος, πανηγύρισε τη νίκη που πήρε ο ΑΟΧ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπως πανηγυρίζουν Ταρντέλι και Μέρκελ, στις 2 αυτές φωτογραφίες. Κάποια πονηρά μυαλά, έτρεξαν αμέσως να το παρεξηγήσουν ως "σεξουαλικό" υπονοούμενο και το πήραν σαν χειρονομία. 

Ο πανηγυρισμός του κου Μαύρου, δεν παρέπεμπε σε χειρονομία η σε κάποιο "σεξουαλικό" υπονοούμενο, αλλά ήταν ένας πανηγυρισμός (όπως αυτός στις 2 πάνω φωτογραφίες), τον οποίο συναντάμε στο 90% των γκολ που πανηγυρίζονται παγκοσμίως. 

Μάλιστα ο κος Μαύρος, το πανηγύρισε μπροστά στους δικούς του νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Κανείς όμως από αυτούς τους κυρίους του Άλκιμου, δεν αναφέρει για τις ύβρεις που άκουσε ο κος Μαύρος, πίσω από τον πάγκο του, από γονείς των παιδιών του Αλκίμου, μπροστά στα στους νέους της ακαδημίες της Χαλκίδας. Αυτό δηλαδή είναι ηθικό; Να βρίζεις τον προπονητή τους μπροστά στα παιδιά; Αυτό είναι υποκρισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: