Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

0 ΣΦΧ: Ελάχιστες θέσεις απέμειναν για Αμπελώνα Λάρισας

Ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει στο πούλμαν που θα μεταβεί στον Αμπελώνα της Λάρισας γεμάτο με φιλάθλους του Α.Ο. Χαλκίς που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θέλουν να συμμετέχουν με την υπόλοιπη μεγάλη παρέα στην εκδρομή του Α.Ο. Χαλκίς, να επικοινωνήσουν με τον κύριο Άρη Γρύλο έως και την Πέμπτη 21/11/13 στο τηλέφωνο 6946 564 040. 

Τα υπόλοιπα στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή εκτός έδρας αναφέρονται παρακάτω:
  • Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας "Τρελά Νερά", διοργανώνει δωρεάν εκδρομή με λεωφορείο στον Αμπελώνα Λάρισας, τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου, για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄εθνικής Κατηγορίας, Αμπελωνιακός - ΑΟ Χαλκίς.
  • Οι φίλαθλοι που θέλουν να συμμετέχουν στην εκδρομή, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο τηλέφωνο 6946 564 040 (κος Άρης Γρύλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Χαλκίς και επί χρόνια φίλαθλος της ομάδας).
  • Οι συμμετοχές πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι και τη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και θα δοθεί παράταση μόνο σε περίπτωση που υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις στο λεωφορείο.
  • Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το πρωί της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2013 από την πλατεία του Αγίου Νικολάου. Το λεωφορείο που θα μεταφέρει τους φιλάθλους στον Αμπελώνα Λάρισας, είναι προσφορά απ' τους αδερφούς Λινάρδου, οι οποίοι είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Χαλκίς και επί χρόνια φίλαθλοι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: