Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

0 ΑΣΚΑ: Το οφείλω στους συμπαίχτες μου

Ο Ιβάν Άσκα μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση απέναντι στον ΚΑΟΔ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής της Α1 κι έγινε ο δεύτερος παίκτης του Ικάρου που κερδίζει το βραβείο, μετά τον Ντομινίκ Σάτον τη 2η αγωνιστική «Πρώτα απ’ όλα χαίρομαι που μετά από ένα κακό διάστημα ως ομάδα, μπορέσαμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη, παίζοντας καλό μπάσκετ», ήταν η πρώτη κουβέντα του πολυτάλαντου άσου. «Το δεύτερο είναι πως το γήπεδο μας για μια ακόμη φορά γέμισε και ο κόσμος μας στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Σε ότι αφορά το MVP, επίσης με χαροποιεί, αλλά το οφείλω στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο. Είχε πάρει το βραβείο και ο Ντομινίκ, κι είμαι σίγουρος ότι κι άλλοι παίκτες της ομάδας θα το κερδίσουν».
Ο Αμερικανός συνέχισε σε ανάλογο ύφος. «Ήταν απλά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν λέω αρκεί να βάλω 20 πόντους και τέλος. Προσπαθώ συνέχεια να παίζω άμυνα και να κερδίζω ριμπάουντ και έτσι έρχεται και η επίθεση. Ακούω τις οδηγίες από όλα τα παιδιά, ειδικά από τον Γιάννη (Γκαγκαλούδη) και από τον Νίκο (Παπανικολόπουλο) και φυσικά από όλο το προπονητικό τιμ. Πάντα προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο και να συνεισφέρω στην ομάδα μου.
Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος; Νιώθω ότι είμαστε μια καλή ομάδα και το δείξαμε αυτό απέναντι στον ΚΑΟΔ. Από το προηγούμενο παιχνίδι μας κάναμε κάποιες αλλαγές για να ήμασταν πιο βελτιωμένοι και να υπάρχει μεγαλύτερη ομαδικότητα. Απλά πρέπει να αποκτήσουμε συνέπεια και σταθερότητα. Κάθε παιχνίδι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με ανάλογες καλές εμφανίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: