Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ευχαριστεί το κόσμο στον αγώνα με ΚΑΟΔ

Ο ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας, ο οποίος για ακόμη μια φορά έδωσε βροντερό παρόν και ήταν κυριολεκτικά συγκλονιστικός στο παιχνίδι με τον Κ.Α.Ο. ΔΡΑΜΑΣ. Ο φίλαθλος κόσμος της ΧΑΛΚΙΔΑΣ απέδειξε ότι διαθέτει απόλυτη μπασκετική παιδεία και αθλητικό πνεύμα, καθώς παρά την απογοήτευση από την άσχημη εμφάνιση με τα ΤΡΙΚΑΛΑ, όχι απλώς γέμισε ασφυκτικά το κλειστό της ΚΑΝΗΘΟΥ, αλλά με την φωνή και την «ζεστή» παρουσία του, αποτέλεσε τον 6ο παίκτη της ομάδας, βοηθώντας τους παίκτες μας να κατακτήσουν μια σπουδαία νίκη.
Το γεγονός ότι το κοινό χειροκρότησε όλες τις ωραίες φάσεις των δύο ομάδων, τον αντίπαλο παίκτη ΜΠΑΒΣΙΤΣ κατά τον τραυματισμό του, αλλά και την ομάδα του Κ.Α.Ο.Δ. στο τέλος του αγώνα, δείχνει την ποιότητα των φιλάθλων μας. Επίσης, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο κόσμος δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στους διαιτητές για έναν ακόμα αγώνα. Παρά την κρισιμότητα του χθεσινού παιχνιδιού για την ομάδα μας, ακόμα και στα αρκετά σφυρίγματα που φαινομενικά αδικούσαν την ομάδα μας, συμπεριφέρθηκαν πολιτισμένα.
Οι άνθρωποι του ΙΚΑΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα συνεχίσουν την προσπάθεια να οργανώνουν κάθε εντός έδρας αγώνα όσο το δυνατόν αρτιότερα προς τέρψη και ευχαρίστηση των θεατών.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ Α1 BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ.

Με εκτίμηση,
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: