Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

0 ΑΟΧ: Κυριακή 19/1, φιλοξενεί τον ΑΣ Τρικάλων στις 14:00

Κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός απ' τη νίκη, δεν πρέπει να σκέφτεται ο ΑΟ Χαλκίς, αν θέλει την παραμονή στη Γ' Εθνική. Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, φιλοξενεί τον ΑΣ Τρικάλων, στις 14:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Η διοίκηση της ομάδας της Χαλκίδας, έκανε αίτηση και η ώρα, από τις 15:00 που ήταν προγραμματισμένη, άλλαξε για τις 14:00, λόγο του αγώνα μπάσκετ του Ίκαρου Χαλκίδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, στο κλειστό Κανήθου. Αίτηση που ζήτησε πρώτα ο σύνδεσμος φιλάθλων Χαλκίδας, για να προλάβει να συμπαρασταθεί και στην ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας.
Ο ΑΣ Τρικάλων, είναι στην 4η θέση με 23 βαθμούς, 5 βαθμούς κάτω απ' την πρωτοπόρο Λαμία και 3 βαθμούς απ' την δεύτερη Κύμη. Έχει ξεκινήσει με καλά αποτελέσματα καθώς στα πρώτο παιχνίδι του 2014, νίκησε μέσα στη πρωτοπόρο Λαμία με 2-4 και στη συνέχεια κέρδισε εντός έδρας την Αγιά με 2-0.
Οι 2 ομάδες έχουν ξαναβρεθεί φέτος στο κύπελλο Γ' Εθνικής, μέσα στα Τρίκαλα, όπου οι γηπεδούχοι, είχαν κερδίσει δύσκολα τον ΑΟΧ με 1-0.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μανιώτης, Δουλγεράκης και Τσαλίκογλου από το σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής.
Ο αγώνας αυτός αλλά και οι επόμενοι που θα έρθουν, θα είναι οι πιο κρίσιμοι αγώνες του ΑΟΧ, για την παραμονή του στη Γ' Εθνική κατηγορία. Οι παίχτες της Χαλκίδας, πρέπει να βρουν το καλό τους εαυτό, να διώξουν το άγχος απ' την άμυνα και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων, που έχουν αποδείξει ότι στα δύσκολα είναι δίπλα στην ομάδα, ακόμα και στις ήττες, θα τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν την πρώτη εντός έδρας νίκη και να ανέβει η ψυχολογία στη συνέχεια, για να έρθουν και άλλες νίκες, ώστε η ομάδα να παραμείνει στη Γ' Εθνική κατηγορία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: