Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

0 ΑΠΟΛΛΩΝ Π. 71-65 ΙΚΑΡΟΣ Χ.: Η συνέντευξη τύπου

Ο προπονητής του Ίκαρου Χαλκίδας, Άρης Λυκογιάννης, έμεινε έντονα δυσαρεστημένος απ' τα σφυρίγματα των Τανατζή, Μάνου και Γκούμα. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Νίκο Βετούλα και την ομάδα για τη νίκη τους. Νομίζω ότι ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Ελέγξαμε απόλυτα το ρυθμό. Γνωρίζουμε ότι ο Απόλλωνας Πατρών είναι ομάδα που ως επί το πλείστον σκοράρει στο ανοιχτό γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια πολύ καθοριστική στιγμή που και άλλαξε λίγο τη ροή του παιχνιδιού και καθόρισε τη συνέχειά του, καθώς στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας επέλεξε να αλλάξει τα σκριν. Ένας σημαντικός παίκτης για εμάς απέναντι σε τέτοιες άμυνες, όπως είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που καταφέρνει να τις ανοίγει, χρεώθηκε κατά τη γνώμη μου με τέταρτο φάουλ, που το επιεικέστερο που μπορώ να πω είναι αυστηρό, για να μην πω τίποτε άλλο, και αμέσως μετά με τεχνική ποινή. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για σαράντα λεπτά, πρέπει να βρεις τον αντίπαλό σου σε όχι τόσο καλή ημέρα, αλλά το κυριότερο είναι ότι το ματς πρέπει να παιχθεί πέντε εναντίον πέντε. Δεν θα έλεγα ότι το διαιτητικό τρίο ήταν σήμερα (26/01) στο 50-50».

Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου έκανε και ο Βαγγέλης Μπέμπης, ο οποίος τόνισε: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα. Καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά. Δυστυχώς, δεν κερδίσαμε. Το καλό είναι ότι κρατήσαμε τη διαφορά στο σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Χαλκίδας που ήρθε εδώ για να μας υποστηρίξει. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι μέχρι το τέλος και θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο».


Στην εμφάνιση του Νίκου Αργυρόπουλου στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ικάρου Καλλιθέας. «Συγχαρητήρια στον κόουτς Άρη Λυκογιάννη στην προσπάθεια που κάνει για να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του Ίκαρου. Θεωρώ ότι είμαστε ακόμα σε ένα στάδιο προσαρμογής μετά την έλευση των νέων παικτών. Σήμερα εμφανιστήκαμε πιο αγχωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ιδιαίτερα ο Ρος. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Θεωρώ ότι η συμβολή του Νίκου Αργυρόπουλου ήταν καθοριστική όταν έπαιζε man to man ο Ίκαρος και στη ζώνη», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού των Πατρινών. 

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντρέγια Μιλουτινόβιτς, τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Στο τέλος του παιχνιδιού δείξαμε μεγάλο βαθμό εμπειρίας, ειδικά ο αρχηγός μας Νίκος Αργυρόπουλος. Όλη η ομάδα πήγα καλά και μας άξιζε η νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: