Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

0 ΤΑΡΤΗΣ: Τον ενόχλησαν τα συνθήματα των Χαλκιδαίων

Σε γνωστό blog της Χαλκίδας, ο φίλαθλος - οπαδός του ΠΑΟΚ και δικηγόρος, Θανάσης Τάρτης, επισημαίνει ότι ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα από μεριάς των φιλάθλων της Χαλκίδας. Ο ίδιος δηλώνει ότι συνθήματα όπως "Βούλγαροι" και άλλα παρόμοια (ποια άλλα;;;;;), χαρακτηρίζουν αποκλειστικά αυτούς που τα φωνάζουν οι οποίοι δεν σκέπτονται την ζημιά που προκαλούν, όχι μόνο στην ομάδα τους αλλά και γενικότερα στην κοινωνία και τη χώρα.

Γιατί όμως, δεν ανέφερε πως τα υβριστικά συνθήματα που έλεγαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, βρίζοντας μάνες, τα οποία ξεκίνησαν απ' την μεριά τους, όταν μέχρι τότε οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, δεν είχαν προκαλέσει το παραμικρό. Θεωρεί το "Βούλγαρος" ποιο υβριστικό απ' το να βρίζεις τη μάνα του άλλου; Τι υποκρισία είναι αυτή;

Ο κύριος Τάρτης όμως, ο οποίος είναι και δικηγόρος, δεν έχει να πει τίποτα για την ύπουλη επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που έγινε μετά τον αγώνα με τον Ίκαρο, στο λιμεναρχείο, όπου επιτέθηκαν 50 άτομα του ΠΑΟΚ σε 2 φιλάθλους του Παναθηναϊκού και τους έστειλαν στο νοσοκομείο.

Μόνο και μόνο αυτός, είναι ένας σοβαρός να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ, εκ μέρους μιας μειοψηφίας φιλάθλων της Χαλκίδας, που εσφαλμένα φώναξαν το σύνθημα "Βούλγαροι", καθώς πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο, προσβάλουμε τον λαό της Βουλγαρίας. Οι Βούλγαροι ως λαός δεν είναι κανίβαλοι να επιτίθενται 50 - 50 σε 2 άτομα και να τα στέλνουν στο νοσοκομείο.

Κρίμα που ήταν φίλαθλος της ΑΓΕΧ και είχε μπλεχτεί και στα διοικητικά του ΑΟΧ, αλλά δεν προσέφερε και τίποτα.... Ντροπή σε τέτοιους αλλόθρησκους Χαλκιδέους.

Υ.Γ. Ο κος Τάρτης λέει: Συνθήματα όπως "Βούλγαροι", χαρακτηρίζουν αποκλειστικά αυτούς που τα φωνάζουν. Με άλλα λόγια μας επιστρέφει τη βρισιά. Άρα γιατί την καταδικάζει, αφού την επιστρέφει;; ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Παρακάτω ο "Χαλκιδέος" Τάρτης (απ' το Κιλκίς), απειλεί μέσω facebook, ότι θα στείλει στον ΕΣΑΚΕ, ένσταση για το σύνθημα, ενώ χλευάζει τους φιλάθλους της Χαλκίδας.


Σε παρακάτω σχόλιο, ο Τάρτης αποκαλεί τους φιλάθλους της Χαλκίδας "ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: