Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

0 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ

Τι είπαν τα σούργελα της Λαμίας. Τους αδίκησε λένε η διαιτησία. Γέλιο προκάλεσαν οι άμπαλοι φίλαθλοι της Λαμίας που βρέθηκαν στη Χαλκίδας για τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΑΟΧ. Το νούμερο της φωτογραφίας, παραπονιέται ότι ο διαιτητής τους αδίκησε και ότι νίκησαν τόσο τη Χαλκίδα όσο και τους διαιτητές.
Τα άμπαλα νούμερα, είναι και αχάριστα. Αντί να ευχαριστήσουν τον διαιτητή που δεν έδωσε 2 πεντακάθαρα πέναλτι στον ΑΟΧ και έδωσε ανύπαρκτο φάουλ, απ' το οποίο έγινε το 1-2 για τους Λαμιώτες, κάθονται και γκρινιάζουν. Φαίνεται πως δεν στήσατε το παιχνίδι σε αυτό τον αγώνα φτάσατε μέχρι και στο Star Λαμίας για να κλάψετε. Όπως λέει και το νούμερο της φωτογραφίας, ελπίζει να μην ξαναγίνει αυτό, καθώς όλοι το είδαν φέτος πρώτη φορά. Φαίνεται πως σε όλα τα άλλα παιχνίδια, η διαιτησία ήταν υπέρ τους.
Πρέπει να μάθουν οι Λαμιώτες, ότι τα παιχνίδια δεν είναι σαν αυτά στο Δομοκό, που έχαναν 2-0 και για να νικήσουν, έβαλαν τους αντιπάλους να κάτσουν και να χάσουν. Και όλα αυτά τα γνωρίζουμε καθώς μας τα είπαν οι παίχτες του Δομοκού, όταν είχαν έρθει στη Χαλκίδα. Η άνοδο κερδίζεται με καλή μπάλα και όχι με διαιτησίες. Και ξαναλέμε, δεν δόθηκαν στη Χαλκίδα 2 πέναλτι και το 1-2 προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ. Και βρήκαν το θράσος να πάνε στο κανάλι τους να κλάψουν με μαύρο δάκρυ.
Αυτοί να παραπονιούνται και να κλαίνε κι εμείς, παρόλο την ήττα και τη θέση υποβιβασμού, να φωνάζουμε στο τέλος του αγώνα ΧΑΛΚΙΔΑΡΑ!
Τέλος να πούμε στους Λαμιώτες, ότι σε θέση ανόδου και σε απόσταση μιάμισης ώρας, κατάφεραν και ήρθαν στη Χαλκίδα 20 Λαμιώτες. Εμείς σε απόσταση 4μισι ωρών και σε θέση υποβιβασμού, χωρίς να έχουμε πετύχει ακόμα νίκη, φτάσαμε 100 άτομα στον Αμπελώνα Λάρισας. Επίσης σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, η Χαλκίδα έχει το τριπλάσιο κόσμο απ' την υποτιθέμενη σε θέση ανόδου Λαμία. Θέλετε και άνοδο σούργελα...

Στο βίντεο - ρεπορτάζ του Star Λαμίας, δείτε τα πεντακάθαρα πέναλτι που δεν δόθηκαν, καθώς και τις δηλώσεις απ' τα σούργελα που κλαίνε μέχρι σήμερα.

Α.Ο.Χαλκίδας-ΠΑΣ Λαμία 1-2 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: