Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

2 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ανακοίνωση μετά τον αγώνα με ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ LUCY HOTEL εκφράζει την ειλικρινή της συμπαράσταση και συμπάθεια στους δύο τραυματίες Χαλκιδαίους , οι οποίοι δέχθηκαν την απρόκλητη και απάνθρωπη επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ προχθές (11/1) στην πόλη μας, μετά από τον αγώνα του ΙΚΑΡΟΥ με τον ΠΑΟΚ στην παραλία της Χαλκίδας.
Επίσης για μια ακόμη φορά ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, ο οποίος κατέκλυσε το κλειστό της Κανήθου (δείτε στο παρακάτω βίντεο) και συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αποσπώντας τα θετικά σχόλια ακόμα και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Οι Χαλκαιδαίοι φίλαθλοι απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι στηρίζουν ηθικά την ομάδα μας, έχοντας αθλητική παιδεία, ευγένεια και πολιτισμό και ότι αξίζει πραγματικά αυτή η πόλη να έχει μια ομάδα στην Α1 .
Για αυτό τον λόγο η Διοικούσα επιτροπή του ΙΚΑΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ LUCY HOTEL, θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει η ομάδα , στην BASKET LEAQUE ΟΠΑΠ, υλοποιώντας οποιαδήποτε διορθωτική κίνηση ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, βάσει του αγωνιστικού σχεδιασμού του τεχνικού επιτελείου, αλλα ζητά και την ιδιαίτερη συμβολή παικτών και προπονητών, οι οποίοι από την πλευρά τους θα πρέπει να καταβάλλουν τις δικές τους προσπάθειες για να παραμείνει ο ΙΚΑΡΟΣ στην Α1.!!!
Η Διοικούσα επιτροπή του ΙΚΑΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

2 σχόλια:

ikaros_fan είπε...

Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι καθόλου μεγάλη. 2-3 κρίσιμα ματς να πάρουμε με αντιπάλους με τους ίδιους στόχους με μας και η υπόθεση παραμονή έχει καθαρίσει. Μέχρι και τη μέση της βαθμολογίας μπορούμε να φτάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι καθόλου μεγάλη και φυσικά δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα για το μέλλον της ομάδας. Αν ο Ίκαρος πάρει κάποια κρίσιμα ματς με αντιπάλους παρόμοιας δυναμικότητας (δηλαδή με τις μισές τουλάχιστον ομάδες της Α1) τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μπορεί να τερματίσει ακόμα και οκτάδα!