Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σήμερα με Ηλυσιακό (17:00, Novasports 4)

"Τελικός" χαρακτηρίζεται ο σημερινός αγώνας του Ίκαρου Χαλκίδας, σήμερα στις 17:00 στα Ιλίσια Αθήνας, με αντίπαλο τον τελευταίο βαθμολογικά Ηλυσιακό. Η ομάδα της Χαλκίδας με νίκη, εξασφαλίζει σχεδόν εύκολα την παραμονή, καθώς στη συνέχεια έχει σχετικά 2 εύκολα εντός έδρας παιχνίδια, με Άρη και Κολοσσό Ρόδου.
O Ίκαρος Χαλκίδας LUCY HOTEL έκανε την τελευταία του προπόνηση πριν το σημερινό αγώνα, χθες το απόγευμα, με μοναδικό απόντα τον Νίκο Στρναντ.
“Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για την παραμονή, θα πρέπει να κερδίσουμε το ματς στα Ιλίσια”, ήταν η πρώτη κουβέντα του προπονητή της ομάδας Θανάση Γιαπλέ. “Από την άλλη πλευρά, ο Ηλυσιακός επίσης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την σωτηρία, οπότε θα είναι μια πολύ μεγάλη μάχη. Πρέπει η ομάδα μας να φανεί αντάξια της περίστασης και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο”.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ανέφερε. “Είναι ένα παιχνίδι ζωής η θανάτου και η ιδιαιτερότητα του είναι ότι έχουν την ανάγκη τη νίκη και οι δύο ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύ ηψηλό κίνητρο και ότι οι παίκτες θα δώσουν την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε την συγκέντρωση που είχαμε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να αυξήσουμε την διάρκεια της καλής μας απόδοσης”.
Τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί η οργανωμένη εκδρομή των φιλάθλων της Χαλκίδας, που θα ακολουθούσαν την ομάδα 2 πούλμαν, καθώς απαγορεύτηκε απ' την αστυνομία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!), ενώ κάποιοι φίλαθλοι θα παρευρεθούν μεμονωμένα.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο Novasports 4, ενώ όσοι θέλουν να το παρακολουθήσουν, μπορούν να έρθουν στο Καφέ - Ουζερί ΡΕΞ, στο "Κόκκινο Σπίτι", μαζί με με μέλη απ΄ το Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας "Τρελά Νερά". 

Η 23η αγωνιστική:

Σάββατο 29/03
«Δ. Κραχτίδης» 16.00 ΚΑΟΔ - Απόλλωνας Πατρών Σώμος, Ταβουλαρέας, Τζαφλέρης
«Nick Galis Hall» 16.00 Άρης - Πανελευσινιακός Πηλοΐδης, Αφεντουλίδης, Μαγκλογιάννης
Ιλισίων 17.00 Ηλυσιακός - Ίκαρος Χαλκίδας Σχινάς, Π. Αναστόπουλος, Κορομηλάς

Κυριακή 30/03
Τρικάλων 16.00 Τρίκαλα BC - Ολυμπιακός Μάνος, Κ. Πουρσανίδης, Ταρενίδης
«Ζηρίνειο» 15.00 Κηφισιά - Ρέθυμνο Φούφης, Μπήτης, Β. Τσώνος

Δευτέρα 31/03
ΟΑΚΑ 19.15 Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου Καλδίρης, Τσούνας, Συμεωνίδης Ν.
Σμύρνης 18.00 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ Χριστοδούλου, Γκούμας, Κατραχούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: