Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

0 ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΙΚΑΡΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ (23/3)

Πρόστιμο επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Παναθηναϊκό, για τους πυρσούς που άναψαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, την Κυριακή 23 Μαρτίου στο κλειστό Κανήθου, στον αγώνα με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Πρόστιμο επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ και στον Ηλυσιακό, που θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Ίκαρος Χαλκίδας, για τα έκτροπα που έκαναν στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη. 

Αναλυτικά:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (χρήση πυρσών λάμψης στην κερκίδα), πρόστιμο 5.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΕ της 23-3-2014.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.
1. Επιβάλλει στην ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη πλαστικού ποτηριού με καφέ και επεισόδια την φυσούνα) πρόστιμο 2.200 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 22-3-2014. 2. α) Επιβάλλει στην ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξη του υπαλλήλου της κ. Ε. Παπαδόπουλου, που δυσφημεί το άθλημα της καλαθόσφαιρας πρόστιμο 1.650 ευρώ και
β) Επιβάλλει στον υπάλληλο της ως άνω ΚΑΕ κ. Ε. Παπαδόπουλο, Team Μάνατζερ, για πράξη του που δυσφημεί το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για δεκαπέντε (15) ημέρες, για τον ως άνω αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: