Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

0 ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ. 0-0 ΑΟΧ: Κόλλησε με κόσμο στο πλευρό του

Δεν τα κατάφερε χθες ο ΑΟ Χαλκίς, να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα και να πάρει τους 3 βαθμούς, αφού κόλλησε στο "μηδέν" στο Δομοκό, με αντίπαλο τον Αχιλλέα. Οι παίχτες της Χαλκίδας, έχοντας στο πλευρό τους 200 φιλάθλους που ταξίδεψαν στο Δομοκό, έμειναν στο 0-0 με τον τοπικό Αχιλλέα αν και δημιούργησαν φάσεις και απομακρύνθηκαν 4 βαθμούς απ' τη θέση παραμονής, μετά τη νίκη του Ρήγα Φεραίου (3-0 την Ένωση Απόστολου Παύλου).
Στα πρώτα 10 λεπτά ο Βαλκάνος δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτικές θέσεις, ενώ στο 15' ο Ναουμίδης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 21' από εξαιρετική ενέργεια του Τσαλμά, ο Βαλκάνος προσπάθησε να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 24' μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία, όταν το πολύ δυνατό σουτ του Κωνσταντάγκα έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα Δομοκού. Η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού αντέδρασε και είχε δοκάρι στο 41', ενώ η ομάδα της Χαλκίδας, έχασε ακόμη μία εξαιρετική ευκαιρία με τον Τσαλμά, ο οποίος αστόχησε εξ επαφής στο 45'.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Χαλκίδας μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να πάρει τους 3 βαθμούς και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 50' με τον Βαλκάνο και στο 55' με τον Κωνσταντάγκα. Στο 61' η απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσατσαρώνη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ ο Τσουπεής αστόχησε από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Από το 82' και μετά ο ΑΟΧ είχε "κατασκηνώσει" στην εστία των γηπεδούχων σουτάροντας προς την εστία και αναγκάζοντας τους αμυντικούς του Αχιλλέα Δομοκού να διώχνουν την μπάλα συνεχώς. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ομάδα του Δομοκού επιχείρησε να κλέψει το παιχνίδι, αλλά ο Ντουμάνης ήταν εξαιρετικός και δεν επέτρεψε στον επιθετικό του Αχιλλέα να σκοράρει.
Δυνατή η παρουσία των φιλάθλων της Χαλκίδας. 2 πούλμαν ταξίδεψαν στο Δομοκό και μαζί με πολλά αμάξια, ο ΑΟΧ είχε στις εξέδρες του Δομοκού, 200 άτομα. Το παρόν έδωσαν και μέλη απ' τη Λέσχη Φίλων Ηρακλή Ψαχνών που ήταν δίπλα στην ομάδα του ΑΟΧ. 
Την επόμενη αγωνιστική, ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί στα "χαρτιά" τον Πυργετό και θα πάρει τους 3 βαθμούς, καθώς η ομάδα της Λάρισας έχει αποχωρήσει απ' το πρωτάθλημα. Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Κυριακή 27 Απριλίου, όπου θα αγωνιστεί στην Κύμη. 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ (Κολομητρούσης): Γιολδάσης, Τσιλίκας, Αναστασίου, Πέδρο, Μπαντής, Καλαμάτας, Μαλισσόβας, Ράπτης (40΄ Φραταράκου), Αλαμάνης (65΄ Τλούπας), Καντού, Ζαχαράκης (52΄ Κατσαδούρος). 
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης (78΄ Κηρύκος), Βαλκάνος, Κωνσταντάγκας, Τσουπεής, Τσαλμάς.




Αχιλλέας Δομοκού-Α.Ο.Χαλκίδας 0-0 από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: