Κυριακή 6 Απριλίου 2014

0 ΣΦΧ: Παρόν στα εγκαίνια της Λ.Φ. Ηρακλή Ψαχνών

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», ήταν παρόν στα εγκαίνια της Λέσχης Φίλων, του γειτονικού Ευβοϊκού σωματείου του Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος έγραψε τη δικιά του ιστορία, περνώντας στα μπαράζ ανόδου για την Superleague. Έπειτα από πρόσκληση της Λ.Φ. του Ηρακλή Ψαχνών, η οποία δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες, εκπρόσωποι του Σ.Φ. Χαλκίδας, βρέθηκαν στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 5 Απριλίου του 2014, συγχαίροντας τους συντελεστές αυτής της κίνησης.

Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά» και Λέσχη Φίλων Ηρακλή Ψαχνών, ήρθαν σε επαφή, έδωσαν τα χέρια και αντάλλαξαν "συνδεσμιακά" μπλουζάκια, ως ένδειξη σεβασμού και αλληλοϋποστήριξης. Μάλιστα στην εκδήλωση, μίλησε εκπρόσωπος του Σ.Φ.Χ. εισπράττωντας θερμό χειροκρότημα απ' τους φιλάθλους των Ψαχνών, τονίζοντας πως όλοι οι φίλαθλοι των Ευβοϊκών ομάδων πρέπει να είναι ενωμένοι και να μην υπάρχουν κόντρες εντός νομού. 
Το παρόν στην εκδήλωση, έδωσε και η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, με εκπρόσωπο τον Τάσο Καρυστινό, ο οποίος ανέφερε πως οι 2 ομάδες πρέπει να έχουν μία καλή συνεργασία. 

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά» ευχαριστεί την Λέσχη Φίλων Ηρακλή Ψαχνών για την πρόσκληση, και δηλώνει πως και οι 2 συνδέσμοι, δίνοντας τα χέρια, θα έχουν φιλική συνεργασία και στήριξη, περνώντας το μήνυμα ότι η Εύβοια είναι ενωμένη. Μάλιστα, φίλαθλοι των Ψαχνών ταξιδέψει μαζί με τους Χαλκιδέους φιλάθλους στο Δομοκό, για τον σημερινό αγώνα του ΑΟ Χαλκίς με τον Αχιλλέα Δομοκού, στηρίζοντας την ομάδα της Χαλκίδας. Κάτι αντίστοιχο, δεσμεύουμε ότι θα κάνουμε στα μπαράζ του Ηρακλή Ψαχνών για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά» και Λέσχη Φίλων Ηρακλή Ψαχνών, από εδώ και πέρα θα έχουν μία δυνατή συνεργασία και στήριξη, για μία δυνατή και αδερφοποιημένη Εύβοια!

Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας 
«Τρελά Νερά»
Crazy Waters Club

Δεν υπάρχουν σχόλια: