Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

0 AOX: Αύριο, 25/6/14, συναντήσεις και εξελίξεις

Ημέρα εξελίξεων είναι η αυριανή για τη Χαλκίδα, καθώς το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση των παραγόντων του ΑΟΧ, προκειμένου να βρουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που ταλανίζει την ομάδα και όχι μόνο, την ίδια ώρα που ο Τοκπασίδης αλλά και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, περιμένουν να ειδοποιηθούν για το τι μέλλει γενέσθαι.
Η συνάντηση δεν θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο (δεν πρόκειται για συνέλευση), ενώ εκ μέρους της διοίκησης έχουν σταλεί προσκλήσεις προς διάφορους παράγοντες και φορείς (σ.σ. μεταξύ αυτών και ο νέος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης), ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, την επόμενη περίοδο.
Άλλωστε η επιστολή-πρόσκληση, αναφέρει ως ένα από τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος, το παρακάτω: “Διεύρυνση ή αντικατάσταση του ΔΣ”.
Για να συμβεί βέβαια το δεύτερο, θα πρέπει να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι και φυσικά άγνωστο παραμένει αν στην αυριανή συνάντηση, δώσουν το “παρόν” οι αφοί Λινάρδοι, αλλά και οι Κολτσιδόπουλος, Τερτίπης, Αλιμπινίσης και Τανισκίδης, που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε …ανοικτή γραμμή, χωρίς όμως να “ενοχλήσουν” επίσημα τη διοίκηση της ομάδας.

Γ.Τρυφωνίδης (eviateam)

Δεν υπάρχουν σχόλια: