Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

0 Σ.Ε. Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ: Προσοχή στην παραπληροφόρηση

Δεν έχει παρεκκλίνει από το αρχικό της σχέδιο για ανατροπή της αναδιάρθρωσης στη Γ’ Εθνική η συντονιστική, όπως ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή της. Παράλληλα ζητά από τα σωματεία που δεν έμειναν στην κατηγορία και από αυτά που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των μπαράζ ανόδου, να επικοινωνήσουν με τη συντονιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Συντονιστική Επιτροπή των συλλόγων της Γ Εθνικής , αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες περί επικείμενης αναδιάρθρωσης της κατηγορίας , επιθυμεί να δηλώσει ότι απορρίπτει οτιδήποτε άλλο κυοφορείται τον τελευταίο καιρό. Μια και μοναδική επίσημη πρόταση υπάρχει, αυτή που έχουμε επισήμως εδώ και 40 μέρες προτείνει στην ΕΠΟ και στην Πολιτεία και ως τώρα δεν έχουμε παρεκκλίνει ποτέ από τις θέσεις και το αρχικό μας πλάνο. Οτιδήποτε άλλο διασπείρεται είναι απλά προϊόν παραπληροφόρησης και δηλώνουμε πλήρη άγνοια. Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος να υπερασπιζόμαστε το σχέδιο μας το οποίο θεωρούμε ότι προσφέρει ένα υγιές κι αξιόπιστο μέλλον για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και καλούμε όσους τυχόν έχουν άλλη γνώμη η μια άλλη πρόταση να την συζητήσουν μαζί μας, ώστε να βρεθεί η πλέον κατάλληλη και βιώσιμη λύση.
Τέλος, καλούμε τις παρακάτω ομάδες να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας για θέματα που αφορούν το μέλλον τους: Άγιος Θωμάς, Κάστωρ, Κεραυνός Θεσπρωτικού, ΑΟ Καρδίτσα, Μαχητής Τερψιθεας, Δόξα Πετρούσας, Κόρινθος, Μεσολόγγι, Ατρόμητος Αχαΐας, Ιαλυσός, Εορδαικός, Σπάρτη και Αίαντας Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: