Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

0 ΑΟΧ 0-0 ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σούπα ματς, άναψαν τα αίματα

Ισόπαλο έληξε το χθεσινό παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, μεταξύ του ΑΟ Χαλκίς και της Καλαμάτας, χωρίς τέρματα. Κανείς όμως δεν θα θυμάται αυτό το υποτονικό παιχνίδι, αλλά τα όσα ειπώθηκαν στην εξέδρα από τους οργανωμένους φιλάθλους της Χαλκίδας, αλλά και το "ντου" που έγινε στον αντιπρόεδρο, Γιώργο Τόλια. Το ποτήρι ξεχείλισε και πλέον όλοι οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, ζητάνε την απομάκρυνση τόσο του προέδρου φάντασμα Κοτσάτου και του Τόλια, όσο και του προπονητή Δημητρίου.
Στο αγωνιστικό σκέλος όσοι δεν παρακολούθησαν τον αγώνα δεν έχασαν απολύτως τίποτα ή μάλλον κέρδισαν δυο ώρες από τη ζωή τους. Ήταν ένα κακό παιχνίδι που από το 30΄και μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα με την ισοπαλία να είναι απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές όλες και όλες σε όλο το 90λεπτο. Στο 11΄η μπαλιά "τρύπα" του Σταματάκου έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Αποστολόπουλο το πλασέ του όμως πέρασε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 91΄ ο Τσούπρος μέσα από τη περιοχή σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλιούρα.

ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ
Το παιχνίδι απ' την αρχή όμως μύριζε μπαρούτι, Οι φίλαθλοι είχαν ξενερώσει από τις απεργίες των παιχτών. Οι 3 συνεχόμενες ήττες αλλά και η "ξεφτίλα" της διοίκησης να μη μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο που το ανέλαβε η ΕΠΣ Ευβοίας και γνωρίζοντας κι άλλα οικονομικά (όπως το ότι δεν μπορούσαν να δώσουν 200 ευρώ να βάλουν το σήμα στις νέες κυανόμαυρες φανέλες, με αποτέλεσμα να παίζουν με τις μπλε), εξόργισαν τους φιλάθλους. Οι οργανωμένοι είχαν έρθει έτοιμοι να αποδοκιμάσουν τη διοίκηση. Πριν την έναρξη του αγώνα, ανάρτησαν πανό που έγραφε «ΤΟΛΙΑ - ΚΟΤΣΑΤΟ, ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ, Σ.Φ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ». Τα συνθήματα μετά την έναρξη του αγώνα ήταν αυστηρά δια ανηλίκους. «Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδέλο» και «Χαλκίδα παίξε για το λαό σου και όχι για τον π… τον πρόεδρό σου», έδειχναν τη δυσαρέσκεια προς τη διοίκηση ενώ υπήρχαν και πιο σκληρά κατά του Τόλια και του Κοτσάτου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, βλέποντας την ομάδα να μη μπορεί να τραβήξει, άρχισαν και τα συνθήματα κατά του Πέτρου Δημητρίου, όπως το «ΕΕΕ ΟΟΟ δεν κάνεις Δημητρίου, ούτε για τοπικό». Σύνθημα το οποίο είπαν οργανωμένοι, καθώς μετά από κάτι δηλώσεις του Δημητρίου, ότι είναι προπονητής Β' Εθνικής και ότι η Χαλκίδα θα είναι μέσα στην πρώτη 5αδα και ενώ η Χαλκίδα πραγματοποιεί μετά 3 ήττες και 1 η χθεσινή ισοπαλία, εξοργίστηκαν θεωρώντας υπεροπτικές και άστοχες τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΧ.

ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ
Το 0-0 ήταν μαχαιριά για τους φιλάθλους, γνωρίζοντας και την παρόμοια κατάσταση που περνούσε η Καλαμάτα. Λίγο μετά τη λήξη, στην είσοδο του σταδίου, ο Τόλιας έπεσε μούρη με μούρη με περίπου καμιά 100ρια φιλάθλους εξοργισμένους. Κάποιος του ζήτησε να παραιτηθεί και να σηκωθεί να φύγει. Ο Τόλιας έδειξε θράσος και έσπρωξε τον συγκεκριμένο φίλαθλο, βρίζοντας τον και λέγοντας πως δεν δέχεται να του πει τι θα κάνει. Εκείνη τη στιγμή, οι εξοργισμένοι φίλαθλοι έκαναν ντου στον Τόλια, ο οποίος φυγαδεύτηκε τελευταία στιγμή από τους αστυνομικούς στα γραφεία του σταδίου.Κάποιοι οπαδοί του ΑΟΧ επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα για να εισβάλλουν στα γραφεία, αλλά κάτι τέτοιο δεν στάθηκε εφικτό. Οι φίλαθλοι παρέμειναν απέξω για πάνω από 1 ώρα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Τόλια κι της διοίκησης, ενώ φώναξαν και κατά του Δημητρίου, όταν άκουγαν από το ραδιόφωνο τις δηλώσεις που έκανε από τα δημοσιογραφικά.

Ο ΤΑΡΝΑΝΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Η άφραγκη διοίκηση της Χαλκίδας δεν είχε λεφτά ούτε τη διαιτησία να πληρώσει, γι αυτό και ο αγώνας ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση. Ο Τόλιας σε κάποια φάση, φώναξε τον Βασίλη Ταρνανά ο οποίος φαίνεται να πλήρωσε τη διαιτησία. Αυτό μαθεύτηκε στην οργανωμένη εξέδρα της Χαλκίδας, η οποία σε κάποιο σημείο του αγώνα αποθέωσαν με συνθήματα τον πρώην πρόεδρο της Χαλκίδας.

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο Δημητρίου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τί θέλετε δηλαδή; Πείραξα κανέναν; Εγώ φταίω; Είναι κάποιοι που δημιουργούν πρόβλημα, με το να βρίζουν εμένα και τη διοίκηση. Σήμερα στο 28′ με βρίζανε από την κερκίδα. Έβριζαν τον πρόεδρο. Η ομάδα προσπάθησε σήμερα. Ήταν ένα δυνατό ματς, όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Καλά θα ήταν να κερδίζαμε, αλλά δεν το κάναμε. Θα μας πάρετε τα κεφάλια; Από τους παίκτες μου δεν έχω παράπονο. Προσπάθησαν, δεν ήταν τεχνικό το παιχνίδι, αναγκαστικά πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες. Είμαστε μία ομάδα που κέρδισε τον Αιολικό και τη Σπάρτη, πήραμε Χ στον Κανάρη, νικήσαμε στον Λεβάντε! Η Καλαμάτα έχασε στον Λεβάντε. Αν φταίω εγώ να έρθει η διοίκηση και να μου πει να φύγω. Υπάλληλος είμαι και κάνω τη δουλειά μου. Δεν ήρθα στη Χαλκίδα για να φτιάξω όνομα αλλά ούτε για να το χαλάσω. Δεν θα με διώξετε εσείς κι αυτοί που βρίζουν, όποτε γουστάρω θα φύγω…» Όλα αυτά τα είπε ένας προπονητής, που μετράει περισσότερες ήττες στη Β' Εθνική, από ότι ισοπαλίες και νίκες μαζί. Ο οποίος έβαλε σήμερα τον Ζουζουλή στο 90' ενώ και σήμερα, όπως και στο προηγούμενο ματς, προχώρησε μόνο σε δύο αλλαγές, τη στιγμή που η ομάδα φώναζε ότι χρειάζεται βοήθεια από τον πάγκο! Και έκανε σήμερα τη 2η στο 90!
Ο Δημητρίου με τις δηλώσεις του δεν σεβάστηκε τη Χαλκίδα (δείτε το βιντεάκι πιο κάτω με όλες τις δηλώσεις) και την θεώρησε κατώτερη από κάποιες άλλες ομάδες που πήγε όταν ήταν Β' Εθνική και αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στο τοπικό. Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΟΜΑΔΙΤΣΑ! Ο Δημητρίου ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΛΕΪΝΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, λέγοντας προκλητικά ότι αυτή είναι η διοίκηση και πρέπει να συμβιβαστούμε και να συσπειρωθούμε. Δηλαδή να δεχθούμε να μας πληρώνουν άλλοι τα πρόστιμα και τους διαιτητές. Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ! 

Η κατάσταση έφτασε στα όρια. Το ποτήρι ξεχείλισε. Αναμένονται εξελίξεις. Δεν γίνετε μετά από όλα αυτά ο Κοτσάτος και ο Τόλιας να συνεχίσουν να διοικούν την ομάδα της Χαλκίδας. Πρέπει να πάνε στα σπίτια τους. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τους παίχτες να σκέφτονται για 2η απεργία, καθώς η διοίκηση τους ανέβαλε τις πληρωμές από Παρασκευή για σήμερα. Αν ξεκινήσει πάλι το παιχνίδι των αναβολών των πληρωμών, τα πράγματα θα πάνε απ' το κακό στο χειρότερο. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν τον κόσμο της Χαλκίδας, πρέπει να φύγουν.
Επόμενα παιχνίδια για τον ΑΟΧ είναι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, στη Μακρυκάπα για το Κύπελλο Ευβοίας με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, ενώ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟ Λουτρακίου (ο οποίος ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην έδρα του με τη Λεβάντε), στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

Χαλκίδα (Π. Δημητρίου): Ντουμάνης, Αχείμαστος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Αποστολόπουλος (90΄Ζουζουλής), Βαλκάνος, Σπανός (60΄Στασινόπουλος), Σταματάκος, Τσατσαρώνης.
Καλαμάτα (Λ. Μπιλής): Πάλιουρας, Γαλανόπουλος, Καλογιάννης, Λένγκα, Νινιός (30΄Κωλυμήτρας-69΄Γιακουμής), Ρήγας, Αγγελόπουλος (72΄Κουντάνης), Τορεζάνι, Παναγιωτόπουλος, Κερμενίδης, Αθανασόπουλος.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(10η Αγωνιστική)
ΑΕ Ερμιονίδας - Κανάρης Χίου 3-0
Λουτράκι - ΑΟ Λεβάντε 1-1
Σπάρτη - Δόξα Ν. Μανωλάδας 2-1
Αιολικός - Ηρακλής Ψαχνών 3-0
Παναργειακός - Παναρκαδικός 1-1
ΠΑΟ Βάρδας - Βύζας Μεγάρων 2-1
ΑΟ Χαλκίς - Καλαμάτα 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
1 Παναργειακός 23
2 Σπάρτη 21
3 ΠΑΟ Βάρδας  19
4 Παναρκαδικός 18
5 Αιολικός 17
6 Βύζας Μεγάρων 16
7 Δόξα Ν. Μανωλάδας 15
8 ΠΑΟ Λουτράκι 14
9 ΑΕ Ερμιονίδας 12
10 Καλαμάτα 12
11 ΑΟ Χαλκίς 11
12 Κανάρης Χίου 7
13 Ηρακλής Ψαχνών 6
14 ΑΟ Λεβάντε 4



Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 13/12
(11η αγωνιστική)
Ηρακλής Ψαχνών - Βύζας Μεγάρων
Κανάρης Χίου - Αιολικός
Δόξα Ν. Μανωλάδας - Βάρδα
Παναρκαδικός - ΑΕ Ερμιονίδας
Καλαμάτα - Σπάρτη
ΑΟ Λεβάντε - Παναργειακός
ΑΟ Χαλκίς - Λουτράκι

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






Δεν υπάρχουν σχόλια: