Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Προκρίθηκαν κερδίζοντας 0-4 τα Καμίνια με 3 ώρες καθυστέρηση

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκαν οι Αβαντίδες, καθώς νίκησαν χθες εκτός έδρας, την Ένωση Καμινίων με 0-4, σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε με 3 ώρες καθυστέρηση.
Ο λόγος είναι ότι την ίδια ώρα (15:00) είχε προγραμματιστεί στο ίδιο γήπεδο (Μελισουργού στο Ρέντη) ένας άλλος αγώνας, Γ΄ Εθνικής, μεταξύ του Ατρόμητου Πειραιά και του Ερμή Ζωνιανών.
Τα κορίτσια της Χαλκίδας, αν αποχωρούσαν απ' το γήπεδο και δεν δεχόντουσαν να περιμένουν μέχρι τις 18:00, θα κέρδιζαν το παιχνίδι στα χαρτιά."Κορίτσια μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά και να φύγουμε θέλετε;", ρώτησε ο Χρήστος Τουλούμης τις παίκτριες του. "Όχι θα αγωνιστούμε για να δείξουμε ότι δεν είμαστε τυχαίες΄" απάντησαν με ένα στόμα οι παίχτριες της Χαλκίδας δειχνοντας μοναδικό μεγαλείο. Οι Αβαντίδες έφτασαν στον Πειραιά γύρω στις 11:00 το πρωί, υπολογίζοντας ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 18:00 και έφυγαν απ' το γήπεδο μετά τις 20:00. 
Στο 13΄η Δημητριάδη άνοιξε το σκορ, εννια λεπτά αργότερα η Κηρύκου έκανε το 0-2, και η Χατζηλιόντα στο 53΄ πέτυχε το 0-3. Το ωραιότερο τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 82΄ με την Μανίτα να περνάει 3-4 αντιπάλους και να σημαδεύει το παραθυράκι της αντιπάλου γκολκίπερ. 
Για άλλη μία φορά η επίθεση της γυναικείας ομάδας της Χαλκίδας ήταν "φωτιά", ενώ η άμυνα έχει να δεχθεί γκολ πάνω από 240 λεπτά. 
Αν και έφαγαν όλη τη μέρα στο γήπεδο, άξιζε η ταλαιπωρία. Τέλος καλό, όλα καλά...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ







Δεν υπάρχουν σχόλια: