Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

0 ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΑΝΟΔΙΚΟΣ Ο ΑΟΧ

Ζούμε τη στιγμή που για μία χρονιά ο ΑΟ Χαλκίς δεν θα έχει κάποια προβλήματα. Κάθε χρόνο αλλάζει παίχτες και προπονητές, ενώ τις τελευταίες 2 σεζόν, έχει αλλάξει διαφορετικές διοικήσεις. 
Ξεκινήσαμε και φέτος με όνειρα, με ένα μεγάλο όνομα στη διοίκηση, τον Γιώργο Στούπα, ο οποίος πριν λίγα χρόνια, πήρε τον Ηρακλή Ψαχνών απ' τη Δ' Εθνική και τον έφτασε στα μπαράζ ανόδου για την Α' Εθνική. Παρόλο που ο Στούπας ξεκίνησε φέτος με ψηλούς στόχους (άνοδο στη Football League) και μάλιστα είχε προηγηθεί και το σενάριο για ένωση με τον Πανελευσινιακό (όπου θα έπαιζε ο ΑΟΧ από φέτος στη Football League), ο Ψαχνιώτης πρόεδρος, παραιτήθηκε, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους. Βέβαια αυτό είχε να κάνει και με τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, καθώς οι παίχτες, αν και δημιουργούσαν φάσεις, δεν είχαν πετύχει νίκη στις πρώτες αγωνιστικές. 
Έτσι λοιπόν έγιναν οι εκλογές και ανέλαβε τον ΑΟΧ, για άλλη μία φορά, νέα διοίκηση. Το ίδιο είχε γίνει και πέρσι όπου η διοίκηση Στούπα, πήρε την ομάδα απ' τη διοίκηση Κοτσάτου. Χωρίς μεγάλα λόγια, η νέα διοίκηση, με πρόεδρο το Γιάννη Ελευθεριάδη, μιλάει για οργάνωση, ενώ έκανε "ξεσκαρτάρισμα" στους παίχτες, φέρνοντας απ' την ΑΕΚ Χαλκίδας (ομάδα που επίσης διοικεί), αρκετούς παίχτες, έμπειρους με προϋπηρεσία στον ΑΟΧ. 
Αν και η νέα ομάδα, πέρασε ένα διάστημα προσαρμογής, χωρίς νίκη, έχοντας προσθέσει παίχτες που στο παρελθόν εντυπωσίασαν στον ΑΟΧ, όπως Βεζυρτζόγλου, Τσούτης, Ανέστης, Θωμάς, Μπακομήτρος, με κάποιους από αυτούς να έχουν πρωταθλήματα με τον ΑΟΧ, η ομάδα αρχίζει να βρίσκει το καλό της εαυτό. Με 2 καλές εμφανίσεις που έδωσαν τη νίκη (με Παναργειακό και στο φιλικό με τον Ιωνικό), ο ΑΟΧ δείχνει ότι δυνάμωσε και είναι έτοιμος να ξαναμπεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και να διεκδικήσει πιο ψηλές θέσεις στη βαθμολογία. 
Ο αρχικός στόχος της διοίκησης του Στούπα (πρωτάθλημα και άνοδο), έχει χαθεί. Όμως μία καλή παρουσία, θα ζεστάνει ξανά τους φιλάθλους, οι οποίοι πια δεν θέλουν μεγάλα λόγια, αλλά έργο και δουλεία, που θα φέρει θετικά αποτελέσματα για το μέλλον της ομάδας. 
Η νίκη με τον Ιωνικό, αν και "φιλική", ήταν σημαντική, καθώς έδειξε ο ΑΟΧ είναι ανταγωνιστικός, απέναντι και σε ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα, όπως ο Ιωνικός, ο οποίος είναι 2ος στο 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. 
Αυτό που ευελπιστούμε, είναι να δούμε αρχικά τους παίχτες του ΑΟΧ, να παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι απαίτηση των φιλάθλων καθώς ξέρουν ότι η αξία τους είναι για κάτι παραπάνω. Η ομάδα της Χαλκίδας δεν έχει κακούς παίχτες και αυτό φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια. Το δεύτερο που θέλουν να δουν οι φίλαθλοι, είναι η ίαση της ομάδας, από θέματα διοικητικά, να βρει μία σταθερή διοίκηση και να μέσω σκληρής δουλειάς, η ομάδα να στοχεύσει σε κάτι ποιοτικό και όχι σε κάτι γρήγορο. Δυστυχώς όσοι ήθελαν τη γρήγορη άνοδο του ΑΟΧ στη Football League, δεν τα κατάφεραν. Οι φίλαθλοι απογοητεύτηκαν και τώρα το μόνο που θέλουν να δουν είναι διοικητική σταθερότητα, σωστή λειτουργία της ομάδας και δουλειά για μελλοντικούς στόχους. 
Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί και από εδώ και πέρα θα το επιβεβαιώνει σε κάθε αγωνιστική. Ένα δύσκολο κομμάτι για άλλη μία φορά είναι ο κόσμος, που αρκετοί απογοητεύτηκαν απ' τη διοίκηση του Στούπα και δεν έρχονται στο γήπεδο. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά στην ομάδα και να δούμε τους παίχτες του ΑΟ Χαλκίς να παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, μπροστά σε αρκετό κόσμο και γιατί όχι σε ένα κατάμεστο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: