Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Φιλικό με Αχαρναϊκό, αν αναβληθεί η αγωνιστική

Όλα δείχνουν πως η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, θα αναβληθεί, αν και μέχρι τώρα δεν έχει αποφασιστεί αν θα πραγματοποιηθεί η όχι. Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή (ΠΔΕ) της ΕΠΟ πάντως, είχε επισημάνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, αν δεν προκύψει το επίσημο πόρισμα της πυροσβεστικής για τον εμπρησμό στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα. 
Πάντως αύριο, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, θα αποφασίσουν σίγουρα αν θα πραγματοποιηθεί στην ώρα της η όχι, η ερχόμενη αγωνιστική. 
Ο ΑΟ Χαλκίς, για κάθε ενδεχόμενο, έκλεισε σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο στη Football League, Αχαρναικό. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας:  
Επιδεικνύοντας καλά αντανακλαστικά και με αποκλειστικό γνώμονα την συνεχή βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Π.Α.Ε. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κι εκμεταλλευόμενοι την παρατεταμένη διακοπή των πρωταθλημάτων, όρισε φιλικό παιχνίδι για την Κυριακή 20/11 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Football League, έχοντας όχι μόνο το απόλυτο σε νίκες αλλά και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων, έχοντας πετύχει στις δύο πρώτες αγωνιστικές 6 γκολ έχοντας δεχθεί μόλις 1!
Ο κ. Αυλωνίτης ήθελε ένα φιλικό με ισχυρότερο αγωνιστικά αντίπαλο, με σκοπό την διατήρηση της αγωνιστικής ανόδου που διανύει η ομάδα του σε σταθερά επίπεδα.
Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας για να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά αυτή τη νέα προσπάθεια ανάπτυξης του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, σε αγωνιστικά και όχι μόνο πλαίσια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: