Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Έτοιμος για Λέσβο, πάει για κάτι καλό

Χωρίς τον Δημήτρη Ντουμάνη θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη για τον αυριανό αγώνα με τον Αιολικό η Χαλκίδα, καθώς ο νεαρός γκολκίπερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής από την περασμένη Τρίτη υποβάλλεται σε αποθεραπεία όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και ο Αντώνης Αυλωνίτης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.
Η αποστολή του ΑΟΧ θα αναχωρήσει στις 4:30 το ξημέρωμα από το δημοτικό στάδιο για το Ελ. Βενιζέλος και στις 7 το πρωί θα πετάξει για τη Μυτιλήνη. Στη συνέχεια θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο για ξεκούραση και φαγητό, ενώ στις 9 το βράδυ θα αναχωρήσει αεροπορικώς από τη Λέσβο για την Αθήνα.
Πέρσι στη Μυτιλήνη, ο Ντουμάνης
είχε αποκρούσει πέναλτι. Αύριο λόγω
τραυματισμού, δεν θα ακολουθήσει.
«Υπάρχει σεβασμός για την ομάδα του Αιολικού καθώς είναι μια ιστορική ομάδα, αλλά εμείς πάμε για ότι καλύτερο στη Μυτιλήνη», δήλωσε ο Αντώνης Αυλωνίτης στο starsports. H αποστολή των "νερατζούρι" είναι η ίδια που παρατάχθηκε και στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Αποτελείται από τους: Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Σκαθαρρούδης, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης, Μπαλού, Τηλιόπουλος, Τσούτης, Λούκας, Κακκαβάς, Ανέστης, Αλμπάνης, Κρολ. 

Πηγή: starsports.gr

Αύριο ο ΑΟΧ στη Μυτιλήνη, θα διεκδικήσει και τη Νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: