Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

0 ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ο ΑΟΧ

Η διοίκηση της Χαλκίδας τη περίοδο του καλοκαιριού δημιουργούσε μια ομάδα που έπρεπε να καλύψει δυο βασικές προϋποθέσεις. Α) Να είναι ικανή να σταθεί στη football league αν οι εξελίξεις ήταν θετικές και Β) Στην περίπτωση που αυτό δεν ήταν εφικτό, να έχει τέτοιο ρόστερ ώστε να πάρει το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής και την άνοδο στη Β κατηγορία.
Ο βασικός κορμός της περσινής περιόδου παρέμεινε με 2-3 προσθήκες ποιοτικών παικτών για να κάνουν τη διαφορά ενώ παράλληλα διέρρεε η σιγουριά πως η ομάδα είχε εξασφαλισμένο το οικονομικό ώστε να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
Και αν κάποιες αποχωρήσεις ήταν για αγωνιστικούς λόγους οι περισσότερες έγιναν για οικονομικούς με ποδοσφαιριστές να φεύγουν τρέχοντας λόγω διοικητικής ασυνέπειας είτε για άλλες ομάδες, είτε να σταματούν το ποδόσφαιρο ψάχνοντας μια δουλειά για να ζήσουν την οικογένεια τους με αξιοπρέπεια.
Από τον ΑΟ Χαλκίς αποχώρησαν οι: Στεργιανός, Χαρτσιάς, Μπακομήτρος, Μπλάνκο, Μπουσινάκης, Κονσταντίνοφ, Τσατσαρώνης, Λούκας, Χατζηστάμου, Αγγελάτος, και Παλιάτσιος, ενώ είχαμε και την απόλυση του Αντώνη Αυλωνίτη και του γυμναστή Δημήτρη Γατόπουλου.
Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Λύκος ο οποίος καλείται να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά» έχοντας άμεσο συνεργάτη του τον Νίκο Σαρρή. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και ιδανικό με ποδοσφαιριστές να παραμένουν μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να πάρουν το δελτίο τους.
Οι «νερατζούρι» προχώρησαν σε προσθήκες από παίχτες που έπαιζαν κυρίως σε τοπικά πρωταθλήματα χωρίς να υπάρχει η βεβαιότητα ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο βάρος της κατηγορίας.
Αναλυτικά ήρθαν οι : Χαλιώτης, Μακρής, Μυρτέζα, Μιχελής, Βελής, Μετοχιάτης ενώ αγνοείται ο ποδοσφαιριστής Τζανέτος, που αν και φωτογραφήθηκε και ανακοινώθηκε επίσημα, παραμένει άφαντος.
Η περίοδος είναι κρίσιμη με την ομάδα να μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και το παιχνίδι της Κυριακής είναι καθοριστικό προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες. Το σημαντικό είναι να μπορέσει να τελειώσει η σεζόν με ηρεμία, να παραμείνει στη κατηγορία και ο λογαριασμός ας γίνει στο τέλος.

Πηγή: starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: