Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ 3-1 ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: Νίκησε σε φιλικό τον πρωτοπόρο της Football League

Ο ΑΟ Χαλκίς επικράτησε του Αχαρναϊκού με 3-1, χθες, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, μετά από εξαιρετική εμφάνιση,  σκορπίζοντας πλατιά χαμόγελα στους φιλάθλους της Χαλκίδας. Η ομάδα της Εύβοιας έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο χτυπώντας στη κόντρα σαν κόμπρα και βγάζοντας ιδιαίτερα ανταγωνιστική εικόνα απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου συνέχισε «το βιολί του» σκοράροντας δυο φορές, ενώ και ο Πολίτης κράτησε την επαφή του με τα δίχτυα. Οι «νερατζούρι» έδωσαν χώρο στον Αχαρναϊκό που είχε την πρωτοβουλία, έκλεβε μπάλες και έφευγε σαν «σαίτα» στην αντεπίθεση. Η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν ανεβασμένη σχεδόν στη σέντρα βάζοντας βούτυρο στο ψωμί των γηπεδούχων.
Μόλις στο 6΄ η άμυνα του Αχαρναϊκού «κοιμήθηκε» ο Βεζιρτζόγλου δεν βρισκόταν σε αντικανονική θέση προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα τον Ψύχο κάνοντας το 1-0. Παρότι η ομάδα του Μενιδίου έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση με διαγώνιο σουτ του Τζαζίρι στο 14΄ η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο ΑΟΧ αφού απείλησε στο 17΄ με το σουτ του Ντελέκου έφτασε στο 2-1 στο 30΄ μετά από θαυμάσιο συνδυασμό. Καταπληκτική μπαλιά του Μπαλού στον Σκαθαρούδη αυτός γύρισε παράλληλα για τον Βεζιρτζόγλου που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Στο 38΄ Ντελέκος εκτέλεσε το κόρνερ η κεφαλιά του Καραμπά από κοντά απέκρουσε ο Ψύχος. Η Χαλκίδα έφτασε σε 3ο γκολ στο 40΄ με τον Ντελέκο να κάνει τη μπαλιά στη πλάτη της άμυνας και τον Πολίτη να πλάσαρει εύστοχα κάνοντας το 3-1. Στο 44΄ ο Μπαλού έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Σκαθαρούδη έφυγε προς την εστία του Ψύχου αλλά το σουτ κόντραρε και έφυγε κόρνερ και ένα λεπτό αργότερα πάσαρε στον Μπακομήτρο το πλασέ του έδιωξε με τα πόδια ο Ψύχος.
Στο 53΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα 4ο τέρμα όταν Μπαλού γύρισε παράλληλα το πλασέ του Σκαθαρούδη όμως έδιωξε ο Ψύχος. Στη συνέχεια ο Αντώνης Αυλωνίτης έκανε συνεχόμενες αλλαγές για να ξεκουράσει του παίκτες του ενόψει Μυτιλήνης. Στο 77΄ ο Κακκαβάς απέκρουσε το σουτ του Πλαβούκου και στη συνέχεια της φάσης ο Ματσούκας από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ο γκολκίπερ του ΑΟ Χαλκίς δήλωσε ξανά παρών στο 82΄ με διπλή επέμβαση αρχικά σε σουτ του Ματσούκα και στη συνέχεια στην προσπάθεια του Ντούγκα.

ΑΟ Χαλκίς (Αυλωνίτης): Μητακίδης (71΄ Κακκαβάς), Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος (76΄ Μπασινάς), Καραμπάς, Εμέκα (64΄ Τσούτης), Σκαθαρούδης (56΄Ανέστης), Ντελέκος (68΄ Τηλιόπουλος), Βεζιρτζόγλου (66΄ Λούκας), Πολίτης (62΄ Αλμπάνης), Μπαλού (56΄Κρολ)
Αχαρναϊκός (Κόστις): Ψύχος, Παπανικόλας, Ντάγκρας, Ντενίκολο, Παπαοικονόμου, Χαραλαμπόπουλος, Ψιάνος, Τζαζίρι, Κυριαζόπουλος, Τσαπικίδης, Τζιώρας
Αγωνίσθηκαν επίσης οι: Χριστοφιλέας, Σταμούλης, Νταμιάνο, Μουστάκης, Πλαβούκος, Αναστασίου, Ντούγκα, Σωτηράκος, Τσεμπερίδης, Ματσούκας.


Α.Ο. Χαλκίς-Αχαρναϊκός 3-1 (φιλικό) από LAMIASTARGR

Πηγή: starsports.gr

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί στη Λέσβο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ













Δεν υπάρχουν σχόλια: